Rozkošní potomkovia s modrou krvou! Vo Švédsku sa vo veľkom oslavuje

Začiatok marca sa vo švédskej kráľovskej rodine nesie v znamení narodeninových osláv.

09.03.2019 16:30
debata

Presne pred rokom, 9. marca, sa švédska princezná Madeleine stala trojnásobnou mamou. Dievčatko dostalo meno Adrienne a rozšírilo tak rodinu princeznej Madeleine a jej manžela, finančníka Chrisa O’Neilla. Okrem nej ešte rodičia vychovávajú dcéru Leonore a syna Nicolasa.

Pri príležitosti jej prvých narodenín zverejnila jej mama veselú fotografiu, na ktorej sa malá princezná smeje do objektívu fotoaparátu svojej mamy, oblečená v ružových šatách.

Tridsaťšesťročná dcéra švédskeho kráľa Karola XVI. Gustáva a kráľovnej Silvie a 44-ročný britsko-americký bankár a finančník oznámili 25. októbra 2012 zasnúbenie a 8. júna v nasledujúcom roku sa vzali. Ich dcéra Leonore, ktorá dostala titul vojvodkyňa z Gotlandu, sa narodila 20. februára 2014. Syn Nicolas, vojvoda z Angermanlandu, prišiel na svet 15. júna 2015.

Švédsky princ Oscar oslávil 2. marca tri roky. Foto: Sara Friberg
oscar Švédsky princ Oscar oslávil 2. marca tri roky.

Len pred pár dňami, 2. marca, oslávil aj ďalší malý člen švédskej kráľovskej rodiny narodeniny. Princ Oscar, syn korunnej princeznej Viktórie a princa Daniela, mal 3 roky. Aj pri tejto príležitosti zverejnil kráľovský palác oficiálnu fotografiu malého oslávenca. Rodičia okrem Oscara vychovávajú aj princeznú Estelle (7).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Oscar #princezná Adrienne

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...