Ben Affleck: Byť alkoholikom je súčasťou môjho života

Uplynulé mesiace neboli pre Bena Afflecka práve najľahšie.

12.03.2019 00:00
Ben Affleck Foto:
Ben Affleck na premiére filmu "Triple Frontier"v New Yorku.
debata

Skôr naopak, koncom leta zvádzal ďalší z jeho bojov s alkoholovou závislosťou. V televíznej šou „Today“ o svojom probléme rozprával otvorene.

„Byť alkoholikom je súčasťou môjho života. Je to čosi, s čím sa musím vysporiadať. Mal som problém a snažil som sa ho vyriešiť a som na to pyšný,“ povedal oscarový herec a režisér. Po svojom 40-dňovom pobyte na klinike v Malibu v októbri prostredníctvom sociálnych sietí poďakoval za podporu rodine aj fanúšikom. "Podpora, ktorej sa mi dostalo od mojej rodiny, kolegov a fanúšikov, pre mňa znamená viac, ako dokážem povedať. Dodalo mi to odvahu o mojej chorobe hovoriť s ostatnými. Zvíťaziť nad závislosťou je celoživotný a ťažký boj. Bojujem kvôli mne a mojej rodine.“

Jeho život sa pomaly vracia do normálu, o čom hovorí aj fakt, že pred pár dňami sa spolu s kolegami ukázal na premiére novinky Triple Frontier, v ktorej si zahral spolu s Oscarom Isaacom či Charliem Hunnamom. Na hollywoodskej premiére sa Affleck predviedol tak, ako ho poznáme z červených kobercov – ako fešák v elegantnom obleku s jemným úsmevom na perách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #liečenie #alkohol #Ben Affleck

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...