Vojvodkyňa Meghan v jednom kole! Zelenou trafila do čierneho

Oficiálnych povinností tehotnej vojvodkyni Meghan stále neubúda, s manželom absolvovala oslavy Dňa Britského spoločenstva národov.

11.03.2019 16:11
debata (2)

Tehotenské bruško 37-vojvodkyne zo Sussexu je čoraz väčšie, pre budúcu mamičku však nie je prekážkou, aby sa pomerne často objavovala na verejnosti. Usmiata a naozaj nádherná poctila svojou prítomnosťou aj „Canada House“ v Londýne, počas návštevy ju sprevádzal aj jej manžel, princ Harry.

Vojvodkyňa Meghan počas osláv Dňa Britského... Foto: Reuters
Meghan Vojvodkyňa Meghan počas osláv Dňa Britského spoločenstva národov na návšteve "Canada House" v Londýne.

Budúca mamička sa na ulici objavila v zelenom kabátiku kanadskej značky Erdem, ku ktorému zvolila svoje obľúbené čierne lodičky značky Aquazzura v hodnote 485 libier. Štýlový kábatik pochádza z kolekcie jeseň/zima 2019 a zaguľatenej Meghan, ktorá je v ôsmom mesiaci tehotenstva, urobil skvelú službu.

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry počas osláv Dňa...
Vojvodkyňa Meghan počas osláv Dňa Britského...
+4Vojvodkyňa Meghan počas osláv Dňa Britského...

Manželka princa Harryho, ktorá sa narodila v Los Angeles, práve Kanadu označila za svoj druhý domov v čase, kedy v Toronte 6 rokov nakrúcala seriál Kravaťáci, vďaka ktorému sa preslávila. Ako dodala, s touto krajinou sa cíti veľmi zviazaná. Počas návštevy „Canada House“ v Londýne sa dvojica stretla s Kanaďanmi zastupujúcimi rôzne oblasti kariérneho života – od módy, umenia cez biznis až po zástupcov z oblasti vysokého školstva. Vojvodkyňu Meghan a princa Harryho ešte čakajú aj ďalšie oficiálne povinnosti, počas pondelka majú ešte sprevádzať kráľovnú Alžbetu II. na oslavách Dňa Britského spoločenstva národov „Commonwealth Day“ vo Westminster Abbey, na ktorom sa očakáva aj prítomnosť ďalších členov kráľovskej rodiny.

Vojvodkyňa Meghan počas osláv Dňa Britského... Foto: Reuters, POOL
Meghan Vojvodkyňa Meghan počas osláv Dňa Britského spoločenstva národov na návšteve "Canada House" v Londýne.

Meghan očakáva narodenie potomka koncom apríla, predtým sa však plánujú budúci rodičia ešte presťahovať z Londýna do Frogmore Cottage vo Windsore.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #tehotenstvo #vojvodkyňa Meghan

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...