Predvádza sa? Jasnačka! Ale to brucho by jej závidela nejedna mamička...

Herečku Diane Krugerovú nevídať často v odhaľujúcich momentkách na sociálnych sieťach, ale pred pár dňami urobila výnimku. Ukázala svoje vypracované brucho.

18.03.2019 11:20
debata

Nemecká rodáčka, ktorá sa v novembri stala prvýkrát mamou, tak urobila práve preto, aby ukázala, že má pevnú vôľu a dokáže vrátiť svoje krivky do formy, akú mala pred pôrodom.

K momentke, na ktorej sa blondínka predvádza na žinenke v posilňovni a ukazuje odhalené bruško s definovanými svalovými partiami, napísala: „Predvádzam sa? Ku..a, že áno! Lebo to bola sakramentsky tvrdá drina dostať späť moje brucho.“

„Nemyslela som si, že to bude možné po tom, ako som mala dieťa. A už vôbec nie v mojom veku. Chcem poďakovať mojej trénerke Hannah Bowerovej za to, že sa so mnou podelila o jej spôsob a tiež za to, že udržala moju motiváciu,“ napísala tiež 42-ročná hviezda a dodala, že „ženské telo je úžasné“.

Hviezda filmov Trója či Nehanební bastardi má svojho potomka s partnerom Normanom Reedusom, s ktorým sa pred časom aj zasnúbili. Pred ním tvorila dlhé roky pár s kolegom Joshuom Jacksonom a má už za sebou aj jedno manželstvo. V rokoch 2001 až 2006 bola vydatá za francúzskeho herca a režiséra Guillauma Caneta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #tehotenstvo #Instagram #Telo #Diane Kruger #mama #brucho

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....