Miliardová família! Kardashianky zarobili obrovské sumy, dominuje najmladšia

Už pred niekoľkými mesiacmi sa objavili správy o tom, že z Kylie Jennerovej bude najmladšia miliardárka, ktorá si úspech a peniaze získala vlastnou prácou a projektmi. Magazín Forbes to potvrdil pred pár týždňami.

26.03.2019 00:00
debata
Televízna celebrita Kylie Jenner v kreácii Tom... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Televízna celebrita Kylie Jenner v kreácii Tom Ford. Televízna celebrita Kylie Jenner v kreácii Tom Ford.

Len 21-ročná Jenner sa vďaka svojej neuveriteľne úspešnej línii dekoratívnej kozmetiky stala vôbec najbohatšou členkou slávnej televíznej rodiny, ktorá si svoju popularitu a pozornosť verejnosti získala na obrazovkách a sociálnych sieťach.

Hoci rodinu Kardashianovcov zvyknú kritizovať za lacnú popularitu a všadeprítomný kalkul, je nutné zároveň dodať, že v rámci biznisu dokázali skutočne veľa. Z kedysi céčkových celebrít sa stali medzinárodne známe tváre a svetové hviezdy. A túto slávu dokázali patrične speňažiť či prepojiť so svojimi projektmi.

Caitlyn Jenner, kedysi Bruce Jenner, má... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Caitlyn Jenner prišla na GQ Men of the Year Party. Caitlyn Jenner, kedysi Bruce Jenner, má odhadovaný majetok vo výške 100 miliónov dolárov.

V prípade najmladšej členky Kylie Jennerovej znie až neuveriteľne, že odhady jej majetku sa dotkli sumy miliardy dolárov. Dôvodom je predovšetkým jej kozmetická línia, v ktorej má zároveň väčšinový podiel v akciách a k jej zárobkom sa ešte pridávajú čiastkové reklamné projekty a zmluvy so značkami.

Ako informuje portál JustJared.com, v rodinnom zozname sa na druhom mieste nachádza Kim Kardashian, ktorej hodnota aktivít na trhu sa odhaduje na 350 miliónov dolárov. Tretím v poradí je otec Kylie Jennerovej a otčim Kim Kardashianovej – bývalý olympionik Bruce Jenner, ktorý je dnes už známejší ako Caitlyn Jenner. V pomerne neskorom veku totiž prešiel tranzíciou a je z neho žena. Hodnota jeho majetku sa pohybuje pri sume 100 miliónov dolárov, pričom peniaze pochádzajú z vlastnej reality šou, práv na knihy či verejných aktivít.

Televízna celebrita Kim Kardashian má údajne... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Televízna celebrita Kim Kardashian. Prišla bez manžela Kanye Westa. Televízna celebrita Kim Kardashian má údajne majetok v hodnote 350 miliónov dolárov.

Nasleduje Kris Jenner s hodnotou majetku okolo 60 miliónov dolárov a potom jej dve dcéry Khloe a Kourtney Kardashian. Rebríček uzatvára Kendall Jenner, ktorej hodnotu majetku odhadli odborníci na 18 miliónov dolárov. Paradoxne jediná má príjmy skôr z iných aktivít než z tých spojených s reality-šou. Dva roky po sebe bola najlepšie platenou modelkou planéty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #majetok #milión #Kylie Jenner #hodnota #miliarda #miliardári

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...