Dcéra Luka Perryho spomína na otca: Ukázala túto roztomilú fotku!

Je to len pár týždňov, čo svet šokovala správa o smrti herca Luka Perryho, známeho predovšetkým vďaka seriálu Beverly Hills 902 10. Herec zomrel vo veku 52 rokov.

26.03.2019 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

miss him a little extra today

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Perry (@lemonperry),

Svoje súkromie si úzkostlivo strážil, takže o jeho partnerke či dcére toho verejnosť veľa nevedela. Teraz sa však samotná Sophie Perry, 18-ročná dcéra zosnulej televíznej hviezdy prihlásila k svojmu otcovi.

„Dnes mi chýba ešte o trošku viac,“ napísala k záberu seba a otca šoférujúceho automobil, ktorý zverejnila na svojom profile na Instagrame. Už v čase úmrtia svojho otca, ktorý prekonal masívny infarkt a údajne bol niekoľko dní v nemocnici v umelom spánku, sa poďakovala všetkým fanúšikom za slová sústrasti a spolupatričnosti.

„Nie som si celkom istá, čo robiť v takejto situácii. Nikto vás nenaučí, ako ju zvládnuť – špeciálne, ak sa všetko udeje pred očami verejnosti. Ale som vďačná za všetku lásku a prejavy vášho súcitu,“ napísala v čase smrti svojho otca Sophia, ktorá na sieti Instagram má profil pod názvom Lemonperry.

Hoci má len 18 rokov, venuje sa charitatívnej činnosti a so skupinou dobrovoľníkov pomáhala domorodcom v chudobnom Malawi. Po nečakanom úmrtí otca musela prerušiť svoju návštevu krajiny a vrátiť sa čo najskôr do USA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #dcéra #Instagram #spomienka #Luke Perry

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...