Zabudnite na malé dievčatko! Aha, z dcéry Katie Holmesovej je tínedžerka

Herečka Katie Holmes (40) drží svoju takmer 13-ročnú dcéru Suri mimo dohľadu médií.

26.03.2019 10:00
Katie Holmes Foto: ,
Katie Holmes na jesennom gala v American Ballet Theatre v New Yorku.
debata

Teraz však slávna herečka predsa len urobila výnimku a záber svojej dcéry zverejnila na Instagrame, na ktorom má 1,6 milióna fanúšikov.

Pre fanúšikov to bolo určite príjemné prekvapenie, keď niekdajšia manželka Toma Cruisea na Instagram „zavesila“ čierno-bielu fotografiu usmiatej Suri. Z malého dievčatka je 12-ročná školáčka, ktorá v apríli oslávi 13. narodeniny. Dlhé tmavé vlasy má zapletené vo vrkočoch. Suri kľačí na zemi pričom sa hrá s menším dievčatkom. Namiesto značkových a drahých vecí, v akých ju bolo vídať ešte ako malú, má na sebe obyčajné biele tričko, tepláky a tenisky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#moriarefugeecamp ❤️❤️❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Holmes (@katieholmes212),

Katie Holmes však fotografiu nezverejnila bezdôvodne – pochádza z utečeneckého tábora v Grécku, kde bola herečka spolu s dcérou na návšteve v rámci charitatívneho projektu, ktorý podporuje. Projekt „Artolution“, ktorého je Holmes súčasťou, sa snaží pomáhať deťom utečencov vďaka umeleckým projektom. „Bolo mi potešením spolupracovať s týmito dobrými dušami,“ napísala Holmes k spoločnej fotografii z Grécka. Paparzzi dvojicu zachytili aj po prílete do Atén.

Katie Holmes a Suri Cruise v Atémach na letisku. Foto: Profimedia
Katie Holmes a Suri Cruise Katie Holmes a Suri Cruise v Atémach na letisku.

Herečka, ktorá v decembri oslávila okrúhlu 40-ku nestráca nič zo svojho dievčenského pôvabu. K úsmevu na tvári prispieva aj fakt, že už pár rokov je jej partnerom oscarový herec Jamie Foxx, hoci pár sa na oficiálnych podujatiach spoločne neukazuje. Fanúšikom tak zostávajú len paparazzi zábery.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes #Suri Cruise

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...