Blankytná modrá pristane Meghan i Kate! Opakuje po nich aj Camilla

Britský princ Charles a jeho manželka, vojvodkyňa Camilla, pomaly končia svoju oficiálnu cestu po Karibiku.

28.03.2019 16:15
debata

Počas svojej 12-dňovej cesty po desiatich ostrovoch Karibiku, okrem iných po ostrove Svätej Lucie, Barbadose či Grenade, 24. marca pricestovali na Kubu, kde pobudli tri dni. Na tento ostrov zavítali ako prví členovia britskej kráľovskej rodiny.

Princ Charles a Camilla prichádzajú na... Foto: Reuters, POOL
Princ Charles a Camilla Princ Charles a Camilla prichádzajú na predstavenie do Gran Teatro v Havane.

V hlavnom meste ich čakal bohatý program, navštívili napríklad Gran Teatro, kde si pozreli ukážky niekoľkých predstavení, na ktorých ich privítal kubánsky minister kultúry. Gran Teatro je ikonickou stavbou hlavného mesta Kuby, budova otvorila svoje brány v roku 1838.

Princ Charles a Camilla prichádzajú na...
Princ Charles a Camilla prichádzajú na...
+3Princ Charles a Camilla vo veteránovi značky...

Počas svojej cesty po Karibiku volila 71-ročná manželka princa Charlesa veľmi jemné a vzdušné materiály, na slávnostné príležitosti uprednostňovala svetlejšie farby. Po blankytnej modrej siahla práve počas spomínanej návštevy Gran Teatro v Havane, kedy zvolila šaty z ľahkej látky značky Anna Valentine.

Princ Charles a Camilla počas návštevy... Foto: Reuters, POOL
Princ Charles Princ Charles a Camilla počas návštevy nahrávacieho štúdia v Havane.

Na odtieň jemnej modrej stavila Camilla deň predtým, keď sa spolu s Charlesom zúčastnili podujatia v uliciach Havany s názvom „British Classic Car“, kedy britský princ svoju manželku povozil ulicami mesta v historickom aute značky Aston Martin. Po jazde ešte navštívili nahrávacie štúdio v meste, kde sa stretli s kubánskymi hudobníkmi.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zabáva so synom... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Kate z Cambridge sa zabáva so synom - princom Georgom. Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zabáva so synom - princom Georgom. Spoločne sa vybrali na Maserati Royal Charity Polo Trophy.

Po odtieňoch blankytnej modrej už siahli aj vojvodkyňa Meghan či vojvodkyňa Kate. Obom táto farba pristane. Kate volila napríklad letné šaty módneho reťazca Zara, Meghan sa predviedla v luxusnej značke Carolina Herrera.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu zavítala do súkromnej rezidencie marockého kráľa Mohammeda VI v Rabate. Tehotná Meghan vyzerala očarujúco v kreácii Carolina Herrera. Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu zavítala do súkromnej rezidencie marockého kráľa Mohammeda VI v Rabate. Tehotná Meghan vyzerala očarujúco v kreácii Carolina Herrera.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ charles #vojvodkyňa Camilla

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...