Každý nový deň je dar, tvrdí Christie Brinkley. Raz skoro prišla o život!

Každý deň je dar, pripomína to aj slávna americká topmodelka Christie Brinkley, ktorá v minulosti zažila chvíle, keď takmer prišla o život.

03.04.2019 00:00
debata
Bývalá supermodelka Christie Brinkley na... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Bývalá supermodelka Christie Brinkley na premiére filmu Paris to Pittsburgh. Bývalá supermodelka Christie Brinkley na premiére filmu Paris to Pittsburgh.

Brinkley si na moment, ktorý sa odohral v roku 1994, zaspomínala v rámci 25. výročia neočakávanej nehody pri lyžovačke s helikoptérou. Vtedy sa aj so skupinkou kamarátov rozhodla prenajať si helikoptéru a absolvovať lyžovanie z vyšších miest horského svahu, na ktoré sa zvyčajne dokážu lyžiari dostať len pomocou leteckého prostriedku.

Hoci celá skupina dostala inštrukcie a na prvý pohľad to vyzeralo, že pôjde o skvelý adrenalínový zážitok, nečakaná porucha vrtuľníka takmer všetkých stála život. Brinkley vypadla z otvorených dverí leteckého prostriedku a skončila na chrbte na svahu. „Myslela som si, že som jediná, kto prežil. Ale našťastie boli okolo mňa aj ostatní,“ komentovala. Celú skupinu potom musel prísť vyzdvihnúť záchranný vrtuľník.

„Stalo sa to pred 25 rokmi a neprešiel jediný deň bez toho, aby som neďakovala za toľké požehnanie, že žijem,“ napísala Brinkley na Instagrame. „Z vlastnej skúsenosti viem, že žiaden zajtrajšok nie je garantovaný a každý nový deň je dar,“ pokračovala niekdajšia supermodelka, ktorá pridala tiež odporúčanie, aby sme každý deň pripomínali tým, ktorých milujeme, našu lásku. „Každý deň je na to príležitosť a nevieme, kedy môže byť ten posledný,“ doplnila Brinkley.

V čase nehody v roku 1994 uviedla pre médiá, že po tomto hroznom zážitku sa „zo mňa možno stane lepšia mama“. Vzhľadom na fakt, aký dobrý vzťah má so všetkými svojimi troma deťmi, sa zdá, že sa jej plány naplnili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #nehoda #Christie Brinkley #zivot #vďačnosť #dar

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...