Prezidentský úrad? Nikdy nehovor nikdy, odkázala slávna herečka

Špekulovalo sa o Oprah Winfreyovej, ale možno to bude iná ženská hollywoodska celebrita, ktorá by mohla mať záujem o prezidentské kreslo v Bielom dome.

03.04.2019 15:59
debata
Herečka Angelina Jolie na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Angelina Jolie v kreácii Elie Saab Haute Couture. Herečka Angelina Jolie na archívnom zábere.

Na otázku, či by sa niekedy v budúcnosti chcela uchádzať o prezidentský úrad, odpovedala magazínu People americká herečka Angelina Jolie záhadným: „Nikdy nehovor nikdy“.

Vzápätí však dodala, že čosi také je skôr otázkou ďalekej budúcnosti a potenciálnych šancí. „Momentálne však radšej vzhliadam k iným, ktorí dokážu viesť,“ komentovala držiteľka Oscara, ktorá sa angažuje v projektoch na podporu utečencov, rieši otázky migrácie alebo postavenia žien.

„Snažím sa hovoriť za to, v čo verím,“ citoval ju magazín People. Jolie sa naposledy vyjadrovala práve k postaveniu žien a tomu, akú krivdu, bolesť, násilie či nerovnosť zažívajú po celom svete.

V mnohých krajinách majú podľa Jolieovej postavenie „druhoradého občana“. Aktivity herečky cielia na to, aby sa veci zmenili a snaží sa o to na medzinárodnej úrovni ako ambasádorka Organizácie spojených národov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prezident #USA #Angelina Jolie #kandidovanie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...