Pohľady do súkromia ich hnevajú! Kate a William podnikajú rázne kroky

Od momentu ich zasnúbenia v roku 2010 sa stali princ William a Kate Middleton ostro sledovanými osobami, na ktoré médiá striehnu na každom ich kroku.

07.04.2019 13:00
princ William Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate sa zúčastnili na udeľovaní cien "Tusk Conservation Awards" v Londýne.
debata (4)

Podobne sú na tom aj princ Harry s manželkou, vojvodkyňou Meghan. Vzhľadom na skutočnosť, že sa práve z Londýna odsťahovali do 32 kilometrov vzdialeného Windsoru, sa zrejme záujem fanúšikov o pohľad do ich súkromia o čosi utíši. S priveľkým záujmom priaznivcov teraz zabojujú aj William a Kate.

Počas ich oficiálnych vystúpení na verejnosti sú vojvodkyňa Kate a princ William k fanúšikom naozaj zhovievaví a ústretoví. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sú medzi nimi takí populárni. Aj oni si, ako trojnásobní rodičia, však túžia vychutnávať čas v súkromí s ich troma malými ratolesťami – princom Georgeom (5), princeznou Charlotte (3) a princom Louisom (11 mesiacov). A to je dôvod, prečo okolo ich bydliska, Kensingtonského paláca, vyrastie nový hustý živý plot.

Ako informuje magazín „Express“, nový živý plot má byť dlhý 270 metrov a bude tvorený 600 stromami, tie budú vysadené vo vzialenosti 46 centimetrov od seba. Cena za živý plot je 17 500 eur. Nejde pritom o prvé opatrenie, ku ktorému palác pristúpil v súvislosti s ochranou súkromia rodiny princa Williama. V roku 2017 vznikla okolo pozemku aj 250 metrov dlhá stena z ihličnanov, v januári bola dokonca rozšírená.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...