Z Maštalírovej manželky je krásna tehuľka! Bruškom sa pýšila na filmových cenách

Z Tomáša Maštalíra (41) sa už o pár mesiacov stane šťastný otecko. Pre 41-ročného herca to bude jeho prvý potomok, ktorého mu porodí jeho manželka, Kristína.

08.04.2019 00:00
debata (2)

Spokojná dvojica sa spoločne ukázala aj na cenách Slnko v sieti, ktoré sa rozdávali v piatok večer v bratislavskej Starej tržnici.

Herec Tomáš Maštalír s manželkou Kristínou na... Foto: Profimedia
Tomáš Maštalír Herec Tomáš Maštalír s manželkou Kristínou na udeľovaní cien Slnko v sieti.

Hoci herec sa tento rok medzi ocenenými či nominovanými neobjavil, prišiel podporiť aspoň svojich kolegov a zároveň odovzdať jednu z cien – pre herečku v hlavnej úlohe. Maštalír sa zo sošky tešil minulý rok, kedy Slno v sieti získal za úlohu Adama Krajňáka vo filme Čiara režiséra Petra Bebjaka. Už o rok mu môže rola, opäť v Bebjakovom filme, vyniesť ocenenie opäť. Zahral si totiž v trileri Trhlina.

Zľava: Manželka Petra Simonischeka,  Brigitte...
Zľava: Manželka Petra Simonischeka,  Brigitte...
+3Martin Šulík  a Rudolf Biermann si prevzali...

Kristína Maštalírová sa po boku manžela spokojne usmievala do objektívov na červenom koberci, pričom jej zväčšujúce sa bruško už bolo jasne viditeľné. Budúca mamička totiž zvolila elegantné čierne šaty, ktoré jej postavičku jasne obopínali.

Udeľovanie cien Slnko v sieti nebola prvá spoločenská udalosť, na ktorej sa Maštalír s tehotnou manželkou objavili. V januári prišli spoločne s ostatnými tvorcami a hercami filmu Trhlina na jeho bratislavskú premiéru. Sympatická tmavovláska si však vtedy pred objektívmi fotografov bruško schovala do voľnejších hnedých šiat.

Tomáš Maštalír s manželkou Kristínou na... Foto: D.N.A. Production
Tomáš Maštalír Tomáš Maštalír s manželkou Kristínou na premiére filmu Trhlina.

Obľúbený herec, ktorého diváci poznajú nielen filmov Čiara či Trhlina, ale aj zo seriálov ako Ministri a Za sklom, sa s rodáčkou z Banskej Bystrice oženil koncom leta počas spoločnej dovolenky. Veľký deň sa však zaľúbencom podarilo pred médiami utajiť, správy o ich svadbe sa v médiách objavili v novembri.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #Slnko v sieti #trhlina

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...