Modelka? Zbytočná! Skvelo ju zastúpila štíhla hviezda filmu Bezva ženská na krku

Herečka Petra Hřebíčková patrí u našich českých susedov k obsadzovaným hviezdam, objavila sa v množstve filmov.

08.04.2019 00:00
debata

Slovenskí diváci ju poznajú z komédie Bezva ženská na krku (2016), v ktorej si zahrala po boku kolegu Ondřeja Vetchého hlavnú postavu. Výrazná blondínka si však zahrala aj v komédii Muži v nádeji (2011), kde bol zasa jej hereckým partnerom Jiří Macháček. Menšiu rolu stvárnila aj v komédii Všetko alebo nič (2017).

Petra Hřebíčková v úlohe modelky počas šou... Foto: Profimedia
Petra Hřebíčková Petra Hřebíčková v úlohe modelky počas šou návrhárky Jaroslavy Procházkovej.

Pred filmovými kamerami zaujala nielen svojím pekným úsmevom či blond hrivou, ale aj sexi štíhlou postavičkou. A tú by herečke, ktorá tento rok oslávi okrúhlu 40-ku, mohla závidieť nejedna vysokoškoláčka. Jej tip-top krivky aktuálne využila aj česká návrhárka Jaroslava Procházková – práve počas jej módnej šou v Prahe sa Hřebíčková predstavila v úlohe modelky.

Herečka je mamou syna Šimona, ktorého priviedla na svet v roku 2015, jeho otcom je herec Matěj Dadák. Herečka, ktorá bola pevnou súčasťou seriálu Přístav, sa pred seriálové kamery vrátila len dva mesiace po pôrode. Okrem filmov a seriálov je Hřebíčková aj divadelnou herečkou, na svojom konte má aj prestížnu cenu Thálie. Svoj filmový debut prežila v snímke Obsluhoval som anglického kráľa (2006) režiséra Jiřího Menzela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Bezva ženská na krku #Petra Hřebíčková

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...