Jane Fonda odhalila veľké tajomstvo! Toto skrývala kedysi pod slávnymi šatami

Skutočne úprimnú spoveď ohľadom svojho zdravotného stavu ponúkla slávna herečka Jane Fonda magazínu Vogue. Pre jeho najnovšie číslo sa rozhovorila o problémoch s rakovinou.

10.04.2019 00:00
debata (1)
Herečka Jane Fonda na vyhlásení cien Zlatý... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jane Fonda na vyhlásení cien Zlatý glóbus v roku 2016. Pod šatami skrývala obväzy. Herečka Jane Fonda na vyhlásení cien Zlatý glóbus v roku 2016. Pod šatami skrývala obväzy.

Osemdesiatjeden­ročná filmová diva uviedla, že vo svojom živote bojovala s rakovinou mnohokrát. „Mala som ju veľakrát. Viete, ja som vždy zbožňovala slnko. A keď som mala deň voľna, navštívila som môjho kožného a postupne som nechala zo seba odrezávať jednotlivé kúsky,“ vyhlásila Jane Fonda.

Prezradila dokonca, že pre problém so zhubným ochorením prišla aj o prsia. Len málokto tuší, že to bolo pomerne nedávno. „Pamätáte si moment, keď som v roku 2016 na Zlatých glóbusoch vystúpila z limuzíny v tých divných šatách s volánmi? Bola som tesne po mastektómii a musela som skryť pod šatami obväzy,“ okomentovala Fonda, ktorá sa ocitla na titulnej strane magazínu Vogue vo vydaní venovanom ženám všetkých vekových kategórií a starnutiu ako takému.

Hoci Fondovej pripisujú mnohí odborníci aj fanúšikovia nezameniteľný šarm a tiež energiu, ona sama priznáva, že boli v jej živote chvíle, keď mala pocit, že sa už nechce pohnúť ďalej. Našťastie však netrvali dlho.

Hviezda sa však tiež priznala, že na mužskú spoločnosť už nemyslí. Po nevydarených manželstvách a niekoľkých vzťahoch sa rozhodla, že už žiaden mať nebude. „Zlyhávam v tom. A je to moje zlyhanie. Uvedomila som si, že to nedokážem prekonať. Vždy keď som s mužom, vzdám sa samej seba. A to nechcem,“ doplnila.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #vzťah #rakovina #Vogue #Jane Fonda

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...