Jeden rekord za druhým! Štvorica dievčat z Južnej Kórey valcuje YouTube

Juhokórejská dievčenská skupina Blackpink pokorila s videoklipom Kill This Love hneď niekoľko rekordov v sledovanosti na internetovom portáli YouTube.

10.04.2019 08:30
debata

Už počas prvých 24 hodín malo video umiestnené na YouTube 4. apríla 56,7 milióna zhliadnutí, čím zosadilo z trónu thank u, next americkej speváčky Ariany Grande. To zaznamenalo koncom minulého roka počas prvého dňa 55,4 milióna zhliadnutí, oznámil portál.

Počas necelých troch dní od zverejnenia už štvorica predstaviteliek juhokórejského popu, takzvaného k-popu, pokorila hranicu 100 miliónov zhliadnutí, čo je podľa YouTube tiež rekord. Video oslávilo najúspešnejšiu premiéru všetkých čias aj v tom ohľade, že v jednej chvíli si ho prehrávalo viac než 979 000 ľudí naraz. Dnes má video už viac ako 135 miliónov zhliadnutí a okolo 5,4 milióna „lajkov“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Don’t Know What To Do without our BLINKS

Príspevok, ktorý zdieľa BLΛƆKPIИK (@blackpinkofficial),

Popová hudba z Južnej Kórey oslavuje celosvetový úspech už niekoľko rokov. Sedemčlenná chlapčenská skupina BTS vlani v auguste pokorila 24 hodinový rekord, keď video k ich singlu Idol zaznamenalo 45 miliónov spustení. O niekoľko mesiacov neskôr ich však prekonala Ariana Grande.

Prvou globálnou popovou hviezdou na internete z Južnej Kórey bol v roku 2012 rapper Psy. Jeho klip Gangnam Style pokoril ako prvý videoklip na YouTube hranicu jednej miliardy prezretí.

debata chyba
Viac na túto tému: #YouTube #Blackpink

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...