Eminem o nej kedysi rapoval! Jeho dcéra vyrástla, na internete zhadzuje šaty

Čas naozaj letí neuveriteľne rýchlo! Pred takmer dvadsiatimi rokmi rapoval Eminem (46) v mnohých skladbách aj o svojej malej dcérke Hailie.

12.04.2019 00:00
debata

Jedna skladba z toho obdobia dostala dokonca názov „Hailie's Song“. Medzičasom malá dcérka slávneho rapera vyrástla. Dnes je z nej 23-ročná mladá žena a influencerka.

Na svojom instagramovom účte má Hailie Scott Mathers 1,5 milióna nasledovateľov. A tí sú z jej fotografií doslova unesení. O čom zábery mladej ženy hovoria? Hailie sa fanúšikom ukazuje v bikinách na dovolenke, v športovom oblečení vo fitku, ukazuje čo je, pije, oblieka si. Na svojom účte je naozaj aktívna a fanúšikovia tak majú svoju hviezdu nadosah takmer každý deň.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

new selfie, who dis?

Príspevok, ktorý zdieľa Hailie Scott (@hailiescott1),

Pred časom zvejernila zábery pri vodopádoch, na ktorých pózuje v čiernych bikinách. Práve za ne si vyslúžila množstvo obdivných komentárov.

Kto by si myslel, že súčasťou jej Instagramu sú aj zábery s jej slávnym otcom, mýlil by sa. 46-ročný raper, ktorého preslávili skladby ako Without Me či Not Afraid, na záberoch nie je. V roku 2002 si Eminem zahral vo filme 8. míľa, za filmovú skladbu z tejto snímky „Lose Yourself“ získal Oscara.

Zábery jeho malej dcéry Hailie sa objavili aj v jeho klipe ku skladbe Mockingbird.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eminem #Hailie Scott Mathers

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...