Spravil pre mňa to, čo žiaden iný muž, vyhlásila Chopra o Jonasovi

Je medzi nimi rozdiel desať rokov, ale napriek tomu sa pred pár mesiacmi stali manželmi. Herečka Priyanka Chopra sa opäť rozhovorila o dôvodoch, čím ju zaujal jej partner Nick Jonas.

13.04.2019 11:36
debata
Priyanka Chopra a hudobník Nick Jonas počas ich... Foto: SITA/AP, Rajanish Kakade
Priyanka Chopra a hudobník Nick Jonas počas ich druhej svadobnej recepcie v Bombaji 19. decembra 2018. Priyanka Chopra a hudobník Nick Jonas počas ich druhej svadobnej recepcie v Bombaji 19. decembra 2018.

Indická kráska sa priznala na podujatí Women in the World Summit, že ju najmladší člen formácie Jonas Brothers absolútne prekvapil. „Nemyslela som si, že sa z toho stane to, čo sa napokon udialo. Hodnotila som len podľa obalu, to bola možno moja chyba,“ uviedla 36-ročná Chopra.

„Keď som potom konečne začala randiť s Nickom, úplne ma prekvapil. Volala som ho "starý muž Jonas“. Bože, je to taká stará duša. Veľmi skúsený a bystrý. A taký dobrý pre mňa, pretože jeho zásluhou som sa ustálila," pokračovala Chopra, ktorá si nedávno zahrala v komédii Isn't it romantic?.

Počas rozhovoru tiež prezradila, ako ju spevák a herec prekvapil na jednom z prvých rande, keď náhle musela odísť na pracovné stretnutie. „Vtedy mi povedal, že vie, že som sa nedostala tam, kde som, bez tvrdej práce. ‚Choď na to stretnutie a potom sa vráť‘ povedal mi,“ opísala situáciu Chopra.

„Žiaden iný muž, s ktorým som predtým randila, nič podobné nespravil. Pozerali sa na veci inak,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Nick Jonas #manžel #prekvapenie #Priyanka Chopra

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...