Banderas s priateľkou vyrazili do kostola! Takto ste ho možno nikdy nevideli

Kto by do neho povedal, že bude taký pobožný? Španielsky herec Antonio Banderas pricestoval do Malagy, aby sa zúčastnil na tradičnej bohoslužbe počas Kvetnej nedele.

15.04.2019 14:02
debata
Španielsky herec Antonio Banderas a jeho... Foto: Reuters, JON NAZCA
Antonio Banderas a jeho priateľka Nicole Kimpel Španielsky herec Antonio Banderas a jeho priateľka Nicole Kimpel prichádzajú do kostola v Malage, kde sa konala bohoslužba počas Kvetnej nedele.

Predstaviteľ Pabla Picassa či hlas animovaného Kocúra v čižmách dorazil do známeho španielskeho mesta v spoločnosti partnerky Nicole Kimpelovej. Dvojica držiac sa za ruky zamierila počas Kvetnej nedele do jedného z tamojších kostolov, aby sa 58-ročný herec mohol zúčastniť na typickom ceremoniáli, ktorým štartuje týždeň bohoslužieb pred oslavami Veľkej noci.

Herec Antonio Banderas sa zúčastnil na...
Herec Antonio Banderas sa zúčastnil na...
+2Španielsky herec Antonio Banderas a jeho...

Pre dvakrát rozvedeného španielskeho rodáka, ktorý prišiel na svet práve v spomenutej Malage, má údajne náboženstvo veľký význam. A domáci predstavitelia cirkvi ho s nadšením vítajú – aj napriek tomu, že s partnerkou nežije podľa pravidiel náboženstva a má za sebou uvedené dva rozvody.

Určite však v prospech Banderasa svedčí fakt jeho popularity a známej tváre, ktorá priťahuje pozornosť k aktivitám a náboženstvu ako takému.

Herec Antonio Banderas sa zúčastnil na... Foto: Reuters, JON NAZCA
RELIGION-EASTER/Herec Antonio Banderas sa zúčastnil na ceremoniáli v kostole v Malage počas Kvetnej nedele. Herec Antonio Banderas sa zúčastnil na ceremoniáli v kostole v Malage počas Kvetnej nedele.

Banderas nezaháľa ani ako herec, už tento rok bude mať premiéru snímka pod názvom Dolor y gloria, ktorú režíroval hercov kamarát a takpovediac dvorný režisér Pedro Almodovar. Film by mal mať svetovú premiéru na festivale v Cannes tento rok v máji. Následne sa dostane aj do celoeurópskej distibúcie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cirkev #kostol #Antonio Banderas #Veľká noc #bohoslužba

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...