Simon Cowell spravil v živote obrovskú zmenu! S týmto skončil úplne

Anglický hudobný magnát Simon Cowell prestal jesť niektoré potraviny. Rodák z Londýna, ktorý v októbri oslávi 60. narodeniny, to prezradil v rozhovore pre noviny The Sun.

25.04.2019 11:30
debata
Simon Cowell na prvom finálovom večere... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Simon Cowell na finálovom večere America's Got Talent. Simon Cowell na prvom finálovom večere America's Got Talent.

„Môj priateľ, ktorý je lekár, mi odporučil, aby som sa porozprával s odborníkom. Bol som alergický na melón, takže som ho šesť mesiacov nejedol. Ten chlapík mi to všetko vysvetlil a dalo mi to zmysel, takže som počas 24 hodín zmenil diétu a už som sa nepozrel späť,“ uviedol pre noviny Cowell.

„Cítite sa lepšie, vyzeráte lepšie. Prestal som jesť veľa vecí, ktoré by som nemal jesť, a to najmä mäso, mliečne výrobky, pšenicu, cukor. To sú tie štyri hlavné veci. Bolo to jednoduchšie, ako si myslíte,“ povedal.

Simon Cowell sa stal verejne známym najmä ako porotca v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Okrem toho je aj vlastníkom televíznej spoločnosti Syco TV a hudobného vydavateľstva Syco Music, ktoré stojí napríklad za britsko-írskou formáciou One Direction.

Vytvoril tiež medzinárodnú opernú pop-vokálnu skupinu Il Divo. V rokoch 2004 a 2010 nechýbal v stomiestnom zozname najvplyvnejších ľudí podľa magazínu Time.

VIDEO: Ako chudnú do plaviek finalistky súťaže Miss Slovensko?

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Potraviny #mäso #koniec #Simon Cowell #jedlo #cukor

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...