Na červený koberec s kolegom. A o pár hodín sa kráska z Hry o tróny vydala!

Tak tomu sa hovorí "pankáčina". Herečka Sophie Turner a jej snúbenec Joe Jonas sú už svoji. Vzali sa na prvého mája v Las Vegas.

02.05.2019 12:27
debata
Herečka Sophie Turner v kreácii Louis Vuitton a... Foto: Reuters, STEVE MARCUS
Herečka Sophie Turner v kreácii Louis Vuitton a jej kolega Tye Sheridan. Herečka Sophie Turner v kreácii Louis Vuitton a jej kolega Tye Sheridan propagovali najprv film X-Men: Dark Phoenix.

Nebolo náhodou, že dvojica sa nachádzala v meste hriechu, keďže obaja boli prítomní na vyhlásení cien Billboard Music Awards. Kým Joe Jonas prišiel s bratmi Nickom a Kevinom, aby znovu oživili popularitu formácie Jonas Brothers, plavovláska Turner známa ako Sansa Stark z Hry o tróny propagovala s kolegom Ty Sheridanom film X-Men: Dark Phoenix.

Herečka Priyanka Chopra a jej manžel Nick Jonas.
Herečka Cobie Smulders.
+25Speváčka Ciara v kreácii Stephane Rolland.

Na samotnom ceremoniáli sa však dlho nezdržali a o pár hodín na to sa rozhodli absolvovať svadbu priamo v Las Vegas v jednej z miestnych kaplniek. Na internete sa objavili iba momentky z Instagramu, ktoré urobili hostia.

zväčšiť Sophie Turner a jej dnes už manžel Joe Jonas na... Foto: Reuters, CAITLIN OCHS
Sophie Turner a jej partner Joe Jonas na premiére. Sophie Turner a jej dnes už manžel Joe Jonas na premiére.

Medzi prvými o svadbe informoval dídžej a producent Diplo, ktorého dvojica zavolala do kaplnky. Na obrade vystúpil potom spevák Khalid. Medzi hosťami nechýbali ani zvyšní dvaja Jonasovi bratia so svojimi manželkami – Nick Jonas a Priyanka Chopra a Kevin Jonas s Danielle Jonasovou.

Pár sa zasnúbil už v roku 2017 a najmä fanúšikovia asi očakávali, že aj táto svadba bude veľkolepá. Najmladší z bratov Jonasovcov Nick sa totiž minulý rok ženil s indickou herečkou Priyankou a absolvoval hneď niekoľko tradičných ceremoniálov kvôli pôvodu a kultúre nevesty. Jeho brat teda skromnou a bleskovou svadbou úplne prekvapil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Las Vegas #Joe Jonas #Sophie Turner #rodina Billboard Music Awards

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...