Je alebo nie je dieťa Meghan a Harryho už na svete? Stávkové kancelárie v tom majú jasno

Pôrod vojvodkyne Meghan je diskutovanou témou vo všetkých britských médiách.

06.05.2019 10:20
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan.
debata (1)

Niektoré špekulujú, že manželka princa Harryho je tesne pred pôrodom, len pár dní bábätko prenáša. Iné sú presvedčené, že očakávaný potomok sledovaného páru je už na svete. Zaujímavosťou však je, že bristké stávkové kancelárie, ktoré doteraz stávky na dátum pôrodu prijímali, tak už nerobia. To podľa portálu „Hello.uk“ znamená, že dieťa je už na svete.

„Zrazu sme pocítili veľký skok v počte uzatvorených stávok na dátum pôrodu, čo naznačuje, že ktosi už čosi vie a že bábätko môže byť na svete. V kombinácii so špekuláciami na túto tému sme nadobudli presvedčenie, že dieťa je už na svete,“ vyjadrila sa hovorkyňa stávkových kancelárií „Paddy Power“ pre spomínaný portál. Následne dodala, že indície naznačujú, že vojvodkyňa Meghan porodila dievčatko.

Vyjadrenie stávkových spoločností „Coral“ sa nieslo v podobnom duchu: „Správa o narodení potomka princa Harryho a vojvodkyne Meghan sa očakáva každým dňom, dokonca, ak sa potvrdia špekulácie, dieťa už môže byť na svete, preto sme už stiahli možnosť stávkovať na termín pôrodu.“

Stále sú však možné stávky na meno potomka. „U nás sú ešte denne uzatvárané tisíce stávok na meno kráľovského potomka. Jednoznačným favoritom je Grace, nasleduje Diana a Arthur,“ povedala hovorkyňa stávkových kancelárií „Coral“.

11. apríla pritom Buckinghamský palác oficiálnou cestou oznámil, že princ Harry a jeho manželka chcú uchovať príchod svojho prvého potomka „v súkromí“. „Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sú veľmi vďační za láskavosť, ktorú dostávajú od ľudí z celého Spojeného kráľovstva i zo sveta, a pripravujú sa na príchod dieťaťa. Ich kráľovské výsosti dospeli k osobnému rozhodnutiu uchovať plány okolo príchodu potomka v súkromí. Vojvoda a vojvodkyňa sa tešia na zdieľanie týchto vzrušujúcich správ po tom, ako budú mať príležitosť udalosť osláviť súkromne ako nová rodina.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #princ Harry #potomok #vojvodkyňa Meghan

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...