Konečne! Katie Holmes sa dočkala, na MET Gala pózovala po boku partnera

Katie Holmes a Jamie Foxx si ako pár zapózovali vo vnútri Metropolitného múzea počas MET Gala.

08.05.2019 00:00
debata (1)

Svoju romancu držali v tajnosti tak dlho, ako sa dalo. A hoci fotografie paparazzov boli veľavravné a o vzťahu Katie Holmesovej a Jamieho Foxxa nebolo pochýb, predvádzanie sa spoločne na červených kobercoch pri tejto dvojici nehrozilo!

Až slávne MET Gala v Metropolitnom múzeu v New Yorku, ktoré sa konalo v pondelok, dostalo túto prominentnú dvojicu oficiálne pred objektívy fotografov. 40-ročná hviezda seriálu Dawsonov svet a Oscarom ovenčený herec sa predviedli ako pár. A ako pár sa dokonca pred objektívy aj zladili.

Niekdajšia manželka Toma Cruisea prišla na slávnostné podujatie v róbe návrhára Zaca Posena, ktorá bola vo fialových tónoch. A fialové topánky zvolil k čiernemu obleku na večer aj herec Jamie Foxx. Aj týmto spôsobom dali svetu oficiálne najavo, že k sebe patria. Pred časom médiá dokonca priniesli informáciu, že zaľúbenci zvažujú svadbu a to dokonca na najromantickejšom mieste v Európe, v Paríži.

Herečka  Katie Holmes v kreácii Zac Posen. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Katie Holmes Herečka Katie Holmes v kreácii Zac Posen.

Pred Metropolitným múzeom síce pózovali každý zvlášť, na záberoch, ktoré vznikli vo vnútri múzea, sa však už usmievajú do objektívu bok po boku.

Ich vzťah pritom nie je žiadnym krátkodobým vzplanutím, svoj vzťah držia mimo dohľadu médií a červených kobercov takmer šesť rokov. Herečka bola v minulosti vydatá za Toma Cruisea, v roku 2012 sa s ním rozviedla. Z ich manželstva pochádza 13-ročná dcéra Suri.

Dakota Johnson v šatách Gucci.
Topmodelka Candice Swanepoel v róbe Prabal Gurung.
+95Ella Balinska na otvorení výstavy Camp: Notes...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes #MET Gala

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...