Monacké dvojičky na štadióne! Takto si užíva dokonalá kniežacia rodinka

Vyzerajú ako ukážková rodinka. Monacké knieža Albert II. s manželkou Charlene vzali svoje dvojčatá na zápas rugby.

14.05.2019 00:00
debata
Monacké knieža Albert II a jeho manželka,... Foto: Reuters, POOL
Monacké knieža Albert II a jeho manželka, princezná Charlene s deťmi - princom Jacquesom a princeznou Gabriellou Monacké knieža Albert II a jeho manželka, princezná Charlene s deťmi - princom Jacquesom a princeznou Gabriellou. Spoločne sa zúčastnila na zápase rugby, ktorý zastrešila nadácia monackej princeznej.

Počas uplynulého víkendu zachytili objektívy celú štvorčlennú rodinu na štadióne v Monaku, kde sa konal zápas v rugby školských tímov. Patronát nad nimi drží práve nadácia princeznej Charlene, bývalej profesionálnej športovkyne, ktorá reprezentovala Juhoafrickú republiku v plávaní.

K športu sa snažia zjavne viesť obaja kniežací rodičia aj svoje ratolesti. Na sobotňajšom zápase sa tak po boku mamy a otca zúčastnili aj dvojičky – princezná Gabriella a princ Jacques.

Monacký princ Albert II a jeho manželka,...
Monacké knieža Albert II a jeho manželka,...
+3Monacká princezná Charlene s princom Jacquesom...

Podľa záberov je zjavné, že dianie na ihrisku o niečo viac zaujímalo práve malého princa. Gabriella bola neposednejšia a obdivovala nielen športovú hru, ale aj všetko okolo. V jednom momente sa začali s bratom škriepiť o rugbyovú loptu. Fotoaparáty však zachytili len zhovievavý úsmev kniežaťa Alberta, ktorý nechal svoje ratolesti, aby si spor vybavili sami.

Svojm pôvabom nesklamala ani princezná Charlene, ktorá sa už dávnejšie rozhodla vrátiť k dlhším vlasom a vyzerá teraz mladistvejšie a pritom veľmi elegantne. Na akcii sa objavila v ležérnej kombinácii béžových cargo nohavíc a koženej bundičky do pása, doplnenými slnečnými okuliarmi. Zvyšok jej rodiny sa navliekol do prúžkovaných sák s logom Monaka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Monako #dvojičky #princezná Charlene #rugby #knieža Albert II.

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....