Pre moju generáciu sú sociálne médiá niečo strašné, tvrdí Selena Gomez

Po mesiacoch oddychu a stránenia sa verejnosti sa speváčka a herečka Selena Gomez vrátila do centra pozornosti. Spravila tak na filmovom festivale v Cannes.

17.05.2019 00:00
debata
Herečka Selena Gomez v kombinácii z dielne... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Herečka Selena Gomez v kombinácii z dielne značky Chanel. Herečka Selena Gomez v kombinácii z dielne značky Chanel.

Americká rodáčka účinkuje v súťažnej novinke Mŕtvi neumierajú od Jima Jarmuscha a film prišla predstaviť aj do francúzskej filmovej metropoly. Počas tlačovej konferencie, ktorá nasledovala, sa však 26-ročná hviezda vyjadrovala aj k súčasnej situácii vo svete či alternatívnej realite sveta sociálnych médií.

Modelka Alessandra Ambrosio vyzerala očarujúco...
Speváčka a herečka Selena Gomez pózuje...
+40Topmodelka Romee Strijd predviedla v Cannes...

„Myslím si, že náš svet prechádza ťažkým obdobím. Povedala by som, že pre moju generáciu sú špeciálne sociálne médiá strašné,“ komentovala Gomez, ktorá nejaký čas bola najsledovanejšou osobou planéty na Instagrame. Sleduje ju vyše 150 miliónov užívateľov. Podľa Gomezovej však ona sama cíti hrôzu, keď si uvedomí, akí odhalení sú mladé chlapci a dievčatá na internete.

Zľava: Herečky Sara Driver, Tilda Swinton a... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Zľava: Herečky Sara Driver, Tilda Swinton a Selena Gomez predstavili v Cannes film Mŕtvi neumierajú. Zľava: Herečky Sara Driver, Tilda Swinton a Selena Gomez predstavili v Cannes film Mŕtvi neumierajú.

Zároveň pred novinármi priznala, že je vďačná za platformu, ktorú má k dispozícii. „Nerobím nezmyselné fotky. Pre mňa je Instagram o nejakom zámere. V istých momentoch môže byť skvelý. Ale súčasne ma vie desiť, keď vidím zničené mladé dievčatá, ktoré sa vyrovnávajú so šikanou a nie sú schopné nájsť svoj vlastný hlas,“ citoval Gomezovú server JustJared.com.

Sama speváčka sa pred časom úplne odstrihla od sociálnych sietí. Dôvodom boli jej zdravotné problémy a tiež psychická neistota, s ktorou bojovala dokonca v rámci liečebne koncom minulého roka.

Speváčka a herečka Selena Gomez pózuje... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Selena Gomez Speváčka a herečka Selena Gomez pózuje fotografom počas príchodu na otvárací ceremoniál a premiéru filmu The Dead Don't Die na 72. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Cannes.

V Cannes sa Gomez predviedla na červenom koberci a aj nasledujúci deň na prezentácii filmu. Podľa obrázkov sa zdá, že si veľmi dobrý vzťah vytvorila s kolegyňou Tildou Swintonovou. Staršia herečka ju celý čas materinsky držala za ruku alebo s ňou živo konverzovala.

VIDEO: Čo by ste mali vedieť o filmovom festivale v Cannes?

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #internet #Cannes #Selena Gomez #Instagram #nebezpečenstvo

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...