Britney Spears by nemala vystupovať, vyhlásil jeden z jej najbližších!

Manažér popovej hviezdy Britney Spearsovej Larry Rudolph oznámil médiám, že speváčka by podľa neho nemala vystupovať - ​​teraz a možno už nikdy. Robí si starosti o jej duševné zdravie, napísala agentúra Reuters.

17.05.2019 14:49
Britney Spears Foto: ,
Speváčka Britney Spears na archívnom zábere.
debata

Rudolph so speváčkou pracuje dlhodobo už od jej prvého albumu z roku 1999. „Na základe informácií, ktoré mám ja ako ten, kto sa stará o jej kariéru, je podľa mňa jasné, že by sa nemala vracať ku svojej šou vo Vegas, rozhodne nie v dohľadnej dobe a možno už nikdy,“ povedal manažér.

Spears v Las Vegas vystupuje od roku 2014. V januári zrušila plánovanú novú šou kvôli vážnej chorobe svojho otca, minulý mesiac strávila nejaký čas v psychiatrickej liečebni, dôvodom bol podľa magazínu Variety stres z otcovho zdravia.

Potom, čo sa Spears v roku 2007 nervovo zrútila, prevzal za ňu otec opatrovníctvo, a je tak v súčasnosti zástupcom všetkých speváčkiných obchodných záležitostí.

Serverom TMZ a Variety Rudolph oznámil, že sa mu speváčka už dlho neozvala. „Keď chcela minulý rok ísť na turné, volala mi každý deň. Bola nadšená. Teraz už sa mi mesiace nezavolala. Ticho. Očividne vystupovať nechce,“ povedal Rudolph.

Podľa manažéra by sa Spears mala sústrediť na svoje zdravie. „Nechcem, aby začala pracovať, pokiaľ nebude pripravená fyzicky a duševne a pokiaľ nebude mať chuť. Ak sa to nikdy nestane, tak sa to nikdy nestane. Nemám záujem ani možnosť nútiť ju znovu pracovať,“ uviedol Rudolph.

„Bol som s ňou dve tretiny jej života. Beriem ju ako svoju dcéru, je to pre mňa veľmi náročné. Chcel by som, aby bola v pokoji a šťastná – či už to pre ňu znamená čokoľvek. Tu už nejde o kariéru, ale o život,“ povedal Rudolph médiám.

Samotná Spears však na sociálnej sieti po jeho slovách zverejnila video z tréningu tanca. Pred kamerou tancuje v domácom prostredí na skladbu Scream od Michaela a Janet Jacksonovcov.

VIDEO: Čo by ste mali vedieť o festivale v Cannes?

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #práca #kariéra #koniec #Britney Spears #manažér

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...