Milionári Geissenovci sú spolu dlhé desaťročia! A tajomstvom ich vzťahu je...

Svojrázni milionári sa pred oltár postavili v roku 1994, predtým však spolu už niekoľko rokov randili.

27.05.2019 00:00
Carmen a Robert Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci.
debata (3)

Carmen Geiss a jej manžel, Robert Geiss, sa aj pred kamerami ich televíznej šou Geissenovci – Ťažký život milionárov občas pohádali a názory na rôzne veci si vymieňali často a dôrazne. Bez hádok by však ich vzťah nebol tým, čím je, opísala pre magazín Bunte práve svojrázna Carmen.

Podľa 54-ročnej milionárky by bez hádok nebol v ich vzťahu vzduch, ktorý potrebuje každý dlhoročný vzťah. „Raz sme prežili fázu v našom vzťahu, čo bolo asi pred tridsiatimi rokmi, kedy sme sa asi rok vôbec nepohádali. A bola to poriadna nuda,“ opísala známa blondínka. V tom období sa dokonca manžela často pýtala: „Robert, milujeme sa ešte?“.

Hádky sú u Geissenovcov na programe takmer každý deň a ako hovorí práve dvojnásobná mama Carmen, aj to je dôvod, prečo sú stále zamilovaný tak, ako na začiatku ich vzťahu. Párik si povedal „áno“ v októbri 1994 v Las Vegas, Robert však carmen spoznal ešte ako tínedžerku, ich vzťah tak trvá neuveriteĺných 37 rokov. Spoločne vychovávakú dve dcéry, Davinu a o rok mladšiu Shaniu. Cesta k deťom však nebola pre pár vôbec ľahká, Carmen Geiss prekonala neuveriteľných desať potratov, ktoré pre ňu predstavujú obrovskú traumu dodnes.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Geissenovci

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...