Ester Geislerová: Rozvody môžu byť aj šťastné

V dnešnej dobe, keď je boom zoznamiek na vrchole, si zároveň veľmi cení osobný kontakt.

27.05.2019 00:00
Ester Geislerová Foto:
Ester Geislerová na premiére komédie LOVEnie.
debata

Česká herečka Ester Geislerová podľa vlastných slov verí na šťastné rozchody. „Niekedy, keď to vo vzťahu nefunguje, je fakt pre oboch lepšie sa rozísť. Môžu byť aj šťastné rozchody či rozvody, ľuďom sa uľaví,“ povedala.

Talentovaná rodáčka z Prahy sa domnieva, že všetko v živote i vo vzťahoch sa vždy deje tak, ako sa má. „Zároveň si myslím, že vychádzať vo vzťahoch sa všetci učíme len tak, že ich máme a na základe vlastných chýb. Nie je žiadna škola na vzťahy, vnímame ich len z literatúry a z filmov, môžeme ísť na nejaké prednášky, ale najviac sa učíme práve tým, že tie vzťahy máme a že robíme chyby, ktoré potom dookola opakujeme. Tým potom získavame aj nejaké skúsenosti,“ zamyslela sa.

V dnešnej dobe, keď je boom zoznamiek na vrchole, si zároveň veľmi cení osobný kontakt. Na to, aby ju potenciálny partner oslovil, ho musí podľa vlastných slov dlhšie poznať. „Čo sa týka tých všelijakých aplikácií na zoznamovanie sa, ja som v tomto asi stará škola. Keď sa mi aj niekto páčil, tak to bolo vzájomné a bolo to na základe nejakých spoločných záujmov, tí ľudia boli v mojom blízkom prostredí a vždy sa to tak nejako prirodzene vyformovalo,“ priblížila Geislerová.

Zoznamky však neodsudzuje. "Ja si myslím, že to môže byť zaujímavé a zábavné, myslím také typy zoznamiek, kde sa ľudia stretávajú. Ja som o tom vždy iba počula. Počula som napríklad, že existuje nejaký podnik, kde sú na stoloch telefóny a tí ľudia pri tých stoloch si môžu medzi sebou volať. Keď sa vám páči niekto pri stole číslo 4, tak zdvihnete telefón, vytočíte štvorku a porozprávate sa. To mi prišlo zábavné. Tie aplikácie na zoznamovanie sa mi nič nehovoria. Kvôli filmu Lovenie som si však takú aplikáciu na dva dni schválne stiahla, nech viem, aké to je. Dala som si tam svoju fotku a pozerala som sa na fotky nejakých cudzích mužov a prišlo mi to divné… Ešte keď študujete nové médiá, človek pozerá na úplne iné veci. Hovorila som si ‚Prečo použil tento uhol? Veď to má zrnité, asi má nekvalitný foťák!‘ a podobne. Príde mi to povrchné, ale neodsudzujem to. Asi záleží na tom, ako k tomu tí ľudia pristupujú a čo vlastne hľadajú,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Ester Geislerova

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...