To Leonardovi z Teórie veľkého tresku vyšlo! Rovnaký happyend v seriáli aj v živote

Johnny Galecki, ktorý sa preslávil úlohou Leonarda v seriálovom hite Teória veľkého tresku, už pred časom zverejnil informáciu, že so svojou priateľkou čakajú bábätko.

28.05.2019 14:35
Johnny Galecki Foto:
Johnny Galecki, predstaviteľ Leonarda z Teórie veľkého tresku, s partnerkou, modelkou Alainou Meyer počas udeľovania "People's Choice Awards".
debata (1)

44-ročný herec a 21-ročná tmavovláska Alaina Meyer už zverejnili na Instagrame aj pohlavie ich potomka – narodí sa im chlapček. „Všetci, ktorí ste tipovali chlapca, mali ste pravdu,“ uverejnila pekná modelka na svojom Instagrame. Partneri si totiž počas víkendu užili párty s priateľmi, počas ktorej ich tajomstvo oznámili. Pritom pred mesiacom seriálový herec pre Daily Mail povedal, že dúfa, že bude mať dcéru.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I can not wait to raise a baby boy with my love. He will follow in his fathers footsteps of being a generous, loving, chivalrous fellow

Príspevok, ktorý zdieľa Alaina Marie Avery Meyer (@alainamariemeyer),

S informáciu o potomkovi sa zaľúbenci pochválili 3. mája, kedy herec napísal na Instagram: „Sme šťastím bez seba, pretože môžeme potvrdiť, že očakávame malý prírastok do tohto bláznivého sveta.“

Najväčšie prekvapenie finále! Penny a Leonard... Foto: CBS
teória veľkého tresku, big bang theory, penny, leonard, Najväčšie prekvapenie finále! Penny a Leonard čakajú prvé bábätko!

Johnny Galecki, tvoril v minulosti pár s koegyňou zo seriálu Teória veľkého tresku, s Kaley Cuoco, o ich vzťahu v minulosti pre CBS Watch! povedal: „Sme stále dobrými priateľmi. Kaley nie je len moja expriateľka, je súčasťou môjho života.“ S modelkou Alainou Meyer sa prvý raz oficiálne ukázal na červenom koberci v novembri 2018 počas udeľovania „People's Choice Awards“.

Nadšenie z opraveného výťahu nemalo konca....
Počas záverečných scén seriálu slzy hrané neboli.
+14Enormná pozornosť celého sveta bola pre...

Zaujímavosťou je, že seriál Teória veľkého tresku, ktorý sa definitívne s fanúšikom rozlúčil 16. mája, sa končil tehotenstvom Leonarda (Johnny Galecki) a Penny (Kaley Cuoco).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Galecki #Teória veľkého tresku

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...