Svojrázna Barbora Poláková sa v novom klipe učí surfovať! Pobavíte sa

Česká speváčka a herečka Barbora Poláková s obľúbenou českou olympijskou víťazkou Evou Samkovou spoločne nakrútili bláznivý a veselý videoklip k skladbe Poď si.

31.05.2019 17:00
Barbora Poláková Foto:
Nakrúcanie nového videoklipu Barbory Polákovej "Poď si".
debata

Video vznikalo v exotickom prostredí ostrovov Bali a Lombok. Aby toho nebolo málo, Samková okrem športového talentu ukázala aj talent spevácky a pieseň spoločne s Polákovou tiež nanovo naspievala!

"To, že Eva je talentovaná okrem iných vecí aj na spev, sme zistili až pri nakrúcaní. Pred tým sme sa nepoznali, takže som netušila, že tak pekne spieva. A keď sme si niečo spolu pospevovali, tak mi to napadlo. Chvíľku premýšľala a potom povedala, že to skúsime a uvidíme,” vysvetľuje Poláková ako prišlo k tomu, že si renomovaná snoubordistka napokon neplánovane vyskúšala aj rolu speváčky.

"Stále som mala pocit, že by sa v tom klipe malo surfovať. Ja som to kedysi niekoľkokrát skúšala, a zistila som, že pri tom nemyslím na nič iné. Čo je dosť príjemné a oslobodzujúce. Zároveň tá pesnička má v sebe takú trochu ‚nehecujúcu‘ myšlienku: keď ti niečo nejde, je to jedno, hlavne že ťa to baví. Ukázalo sa, že spojenie s Evkou je úplne presne to pravé, pretože Eva vie všetky športy, o ktorých som ja vždy len snívala. Tak som si to moc užívala,” hovorí k výberu exotickej destinácie Poláková.

debata chyba
Viac na túto tému: #Barbora Poláková

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...