Ďalšia kauza Rocketmana! Film o Eltonovi leží v žalúdku aj jeho bratovi

Okolo filmu Rocketman, biografii speváka Eltona Johna, panuje neustály rozruch. Najprv pobúrilo tvorcov aj samotného speváka, že v Rusku vystrihli scény s homosexualitou, teraz sa ozýva Eltonov brat.

03.06.2019 10:00
Spevák Elton John (vľavo) a jeho manžel David... Foto: ,
Spevák Elton John (vľavo) a jeho manžel David Furnish prišli spoločne na premiéru životopisného filmu o Johnovi.
debata

Johnov nevlastný brat Geoff Dwight je pobúrený z toho, ako tvorcovia vo filme zobrazili ich spoločného otca. „To nie je otec, ktorého si pamätám ja,“ vyhlásil podľa Daily Mail. „Otec mal veľké srdce a miloval nás všetkých rovnako. Bol neuveriteľne hrdý na Eltona aj na všetko, čo dosiahol,“ citovali Dwighta noviny.

Vo filme Rocketman, kde si speváka zahral britský herec Taron Egerton, je zobrazená hlava rodiny ako muž, ktorý nijako nepodporoval svojho syna v hudobnej kariére a navyše mu prekážalo, že syn je homosexuál.

„Tá príkrosť je na milióny míľ vzdialená tomu, aký náš otec naozaj bol,“ uviedol ešte pre Daily Mail Geoff Dwight. „Bol dieťaťom doby, keď muži nechodili okolo a neobjímali každého, neukazovali svoje pocity každú minútu dňa, ale bolo v ňom veľa lásky pre nás všetkých,“ pokračoval brat slávneho 72-ročného speváka. Dokonca prezradil, že Eltonovi ako začínajúcemu hudobníkovi kúpil otec klavír a podporoval ho v tom, aby sa venoval hudbe, keďže aj on sám pôsobil vo swingovej kapele.

Snímka Rocketman sa premieta od štvrtka aj v slovenských kinách. Aké sú jej hodnotenia? Jedno z nich si môžete prečítať aj v rubrike Kultúra.

Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Christian...
Americká topmodelka Bella Hadid v Cannes.
+27Herečka Priyanka Chopra v róbe Rami Kadi pózuje...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Elton John #otec #nepravda #brat #Rocketman

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...