Trump pred návštevou Londýna poprel, že nazval Meghan odpornou. Existuje dôkaz

Americký prezident Donald Trump v nedeľu na Twitteri poprel, že by manželku britského princa Harryho Meghan označil za odpornú (vulgárnu, hanebnú).

03.06.2019 10:52
debata (9)
Americký prezident Donald Trump a jeho manželka... Foto: Reuters, CARLOS BARRIA
Americký prezident Donald Trump a jeho manželka Melania Trump prileteli v pondelok 3. júna do Londýna. Americký prezident Donald Trump a jeho manželka Melania Trump prileteli v pondelok 3. júna do Londýna.

Britský bulvárny denník The Sun následne zverejnil rozhovor so šéfom Bieleho domu, ktorý svedčí o opaku, píše server BBC News. Trump pritom v pondelok prichádza na štátnu návštevu Británie, s bývalou americkou herečkou sa ale nestretne.

Rodáčka z Los Angeles je známa ako Trumpov kritik, v amerických prezidentských voľbách v roku 2016 podporovala Trumpovu rivalku, demokratku Hillary Clintonovú. Trumpa nazvala človekom, ktorý rozdeľuje národ, a mizogýnom (nepriateľom žien). (Viac vo videu nižšie)

Redaktor The Sun v rozhovore s hlavou USA zmienil, že Meghan Markle kedysi ešte ako slobodná vyhlásila, že ak Trump vyhrá, presťahuje sa do Kanady. Trump na to reagoval, že to nezaznamenal. „Čo môžem povedať? Nevedel som, že je taká sprostá (v zmysle vulgárna, hanebná – z anglického slova nasty). Vojvodkyni zo Sussexu ale zároveň poprial všetko dobré. "Som si istý, že sa jej bude dariť skvele,“ podotkol americký prezident.

V nedeľu na Twitteri ale napísal, že nič také nikdy nepovedal a že si to vymysleli médiá vydávajúce falošné správy.

Tom Newton-Dunn, ktorý rozhovor viedol, uviedol, že to, či Trump mal na mysli, že je sprostá sama Meghan, alebo mienil, že bola sprostá voči nemu, by mali posúdiť poslucháči.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #urážka #záznam #Donald Trump #vojvodkyňa Meghan

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...