Rodinné foto ako z magazínu! Beckhamovci všetci spolu, užívajú si Miami

Vidieť pohromade celú rodinu nie je v prípade slávnych Beckhamovcov až také bežné. Teraz urobili výnimku a zverejnili jednu sami.

03.06.2019 13:46
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We ❤️ Miami x Kisses x

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham),

Na oficiálnom profile dizajnérky Victorie Beckhamovej na Instagrame sa objavil záber z rodinnej dovolenky v Miami. Po boku slávnych rodičov pózujú všetky štyri ratolesti – trio synov a najmladšia dcérka Harper.

„Milujeme ťa, Miami,“ odkázala britská rodinka pod fotkou, kde rozhodne zaujme dnes už 20-ročný Brooklyn Beckham, ale aj jeho mladší bratia Romeo (16) a Cruz (14). Sedemročná Harper v prúžkovaných letných šatách a s čelenkou vo vlasoch vyzerá zase celkom roztomilo.

O vzťahu známych rodičov a ich detí kolujú len samé pozitívne historky. Výborný vzťah má údajne najmä najstarší Brooklyn s mamou Victoriou. V prípade benjamína rodiny, dcérky Harper, sa zase hovorí o tom, že je otcovým miláčikom.

„Milujemem všetky naše deti bez rozdielu. Každé je iné a každé nás obohacuje,“ vyhlásila pred časom v jednom z rozhovorov dizajnérka a bývalá speváčka Victoria Beckham, ktorá sa ako jediná nezúčastnila na prebiehajúcom turné formácie Spice Girls.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Victoria Beckham #Miami #spolu #ratolesti

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...