Cooper spomínal: Priznal som, že som gay a potom bol tri dni bez mobilu!

Moderátor a reportér Anderson Cooper je jednou z najznámejších osobností americkej televízie. Iba pred pár rokmi otvorene priznal, že je gay.

08.06.2019 00:00
debata
Televízny moderátor a reportér Anderson Cooper... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Anderson Cooper Televízny moderátor a reportér Anderson Cooper na akcii magazínu Entertainment Weekly jeho vydania pre komunitu LGBTQ.

Na podporu menšín zapózoval aj na špeciálnej titulke magazínu Entertainment Weekly pri príležitosti mesiaca jún, ktorý sa nesie v znamení gay pride pochodov.

Päťdesiatdvaročný Cooper sa tiež magazínu priznal, že jeho „neskorý“ coming out bol vlastne celkom zábavný. „Jednoducho som to zverejnil na webstránke môjho kamoša Andrewa Sullivana a bolo to,“ vysvetlil. „Vlastne to bolo celkom vtipné, lebo som v tom čase nakrúcal niečo v Afrike a keď sa môj otvorený list objavil vonku, bol som na mieste, kde nebol žiaden telefónny signál. Tri dni som bol offline,“ prezradil Cooper.

„Akonáhle som však prišiel do Johannesburgu, môj telefón sa rozsvietil. A uvedomil som si, že som zabudol povedať mojej mame, že sa chystám urobiť toto oznámenie. Pred ňou som priznal moju orientáciu dávno predtým, ale aj tak mi vyčítala, že som ju mohol pred zverejnením v médiách na to predpripraviť,“ dodal Cooper, ktorého matkou je slávna americká umelkyňa, herečka, spisovateľka a boháčka Gloria Vanderbilt.

Cooper od svojho oficiálneho coming outu veľmi otvorene a zanietene podporuje aktivity menšín a stal sa ikonou medzi mnohými homosexuálne orientovanými jednotlivcami.

VIDEO: Pozrite si, ako sa na leto pripravuje dvojica kolegýň z obrazovky

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #titulka #gay #spomienka #Anderson Cooper #coming out

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....