Kráska vo VIP lóži! Ronaldova priateľka v bielom prilákala pozornosť

Na ihrisku sa preháňal jej slávny priateľ Cristiano Ronaldo, ale pozornosť si užila aj modelka Georgina Rodriguez. Na zápase medzi Portugalskom a Holandskom.

12.06.2019 01:20
debata
Georgina Rodriguez, priateľka futbalistu... Foto: Reuters, CARL RECINE
Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez, priateľka futbalistu Cristiana Ronalda, dorazila na zápas medzi portugalským a holandským národným tímom.

Príťažlivá brunetka dorazila na nedeľňajší zápas do VIP lóže, aby podporila svoju polovičku v dôležitom zápase UEFA. Keď ju zbadali objektívy, okamžite sa ocitla v centre pozornosti.

Rodriguez oblečená do bieleho nohavicového overau Elisabetta Franci s maličkou kabelkou Prada vyzerala modelka elegantne a decentne. Aj ona veľmi rýchlo postrehla, že je v hľadáčiku fotoaparátov a tak začala fotografom a novinárom mávať priamo z tribúny.

Georgina Rodriguez pred zápasom Portugalsko... Foto: Reuters, CARL RECINE
Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez pred zápasom Portugalsko verzus Holandsko v Porte.

Okrem Rodriguezovej sa na futbalovom zápase zúčastnila aj matka slávneho futbalistu Cristiana Ronalda Maria Dolores dos Santos Aveiro a nechýbal ani Ronaldov najstarší syn – Cristiano Jr.

Zaujímavosťou však je, že medzi matkou a partnerkou neprebehla takmer celý zápas žiadna komunikácia a dve dôležité ženy Ronaldovho života sedeli ďalej od seba. V máji po zápase talianskej Serie A Juventus Turín – Atalanta Bergamo si však Ronaldo pred médiami zapózoval s oboma ženami po boku priamo po zápase a pri oslave titulu.

Cristiano Ronaldo z Juventusu Turín, jeho... Foto: TASR/AP, Antonio Calanni
Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo z Juventusu Turín, jeho priateľka Georgina a jeho matka Dolores Aveirová oslavujú majstrovský titul po zápase talianskej Serie A Juventus Turín - Atalanta Bergamo 19. mája 2019 v Turíne.

Georgina Rodriguez nedávno v rozhovore pre magazín Hola! priznala, že by sa rada stala futbalistovou manželkou. Zároveň však poprela tvrdenia o tom, že sa ku svadbe schyľuje a že dvojica je už zasnúbená.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Portugalsko #mama #zápas #Georgina Rodriguez

+ Verte svojej intuícii, hovorí vám správne len sa treba naštartovať.
Všetko sa vám splní tak, ako ste si...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké zlepšenia nálady.
Schopnosť adaptácie na zmeny vám prinesie...