Selena Gomez priznala, že sociálne siete na mobile nemá: Ubližovali mi!

Jeden čas bola najsledovanejšia osobnosť planéty na Instagrame. Speváčka a herečka Selena Gomez však priznáva, že sociálnymi médiami má rozporuplný vzťah.

14.06.2019 00:00
debata
Herečka Selena Gomez pózuje fotografom počas... Foto: TASR/AP, Evan Agostini
Selena Gomez Herečka Selena Gomez pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu "The Dead Don't Die" (Mŕtvi nezomierajú) v kreácii Celine.

Hviezda nového komediálneho hororu Mŕtvi neumierajú, ktorý predstavila na filmovom festivale v Cannes, sa priznala, že kedysi sociálne platformy využívali naozaj veľa. „Trávila som tam veľa času. Až to napokon začalo byť nezdravé,“ komentovala v talk-šou Live with Kelly and Ryan.

„Myslím si, že pre mladých ľudí, vrátane mňa, trávenie všetkého toho času sledovaním komentárov začne veľmi prenikať do vašich myšlienok. Ovplyvňovalo ma to. Privádzalo ma to do depresie. Spôsobovalo to, že som sa necítila dobre, nebola som spokojná so sebou, pozerala som sa inak na svoje telo a všetky tie ostatné negatívne veci,“ pokračovala v rannej šou 26-ročná speváčka a herečka.

Hoci z Instagramu kedysi na čas odišla, napokon jej konto opäť žije a hviezda zverejňuje z času na čas nové zábery. Priznala sa však, že aplikáciu nemá na vlastnom smartfóne.

„Mám ho na telefóne niekoho iného a keď cítim, že sa chcem o niečo podeliť s mojimi fanúšikmi, alebo sa len tak poobzerať, čo tam je nové, potom si ho požičiam,“ doplnila Selena Gomez.

VIDEO: Ako vníma sociálne siete moderátorka Vera Wisterová?

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #Instagram #sebavedomie #sociálne médiá

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...