Šokujúce odhalenie! Hollywoodska herečka priznala, že je obeťou znásilnenia

Jej meno sa spomínalo v súvislosti s kauzou producenta Harveyho Weinsteina. Aj ona patrila do bohatého zoznamu herečiek, ktoré slávny producent obťažoval. Herečka Mira Sorvino však nepovedala vtedy všetko.

13.06.2019 15:28
Mira Sorvino Foto: ,
Herečka Mira Sorvino.
debata (4)

Hviezda filmu Božská Afrodité sa priznala pred médiami k tomu, že sa v minulosti stala aj obeťou znásilnenia. „Bola som obeťou sexuálneho obťažovania od Harveyho Weinsteina, ale nielen to. Som tiež žena, ktorá prežila v minulosti znásilnenie,“ vyznala sa na tlačovej konferencii, ktorá sa konala v rámci aktivistického hnutia na podporu obetí znásilnenia v New Yorku.

„Nikdy som to nepovedala verejne a ani teraz nechcem ísť do podrobností. Nikdy som o tom nehovorila aj preto, lebo je niekedy naozaj ťažké podeliť sa s ľuďmi okolo o veci, ktoré vám ublížili,“ uviedla herečka. „Dnes tu však stojím, aby som skúsila pomôcť niekomu inému,“ doplnila ešte 51-ročná rodáčka z New Yorku.

Sorvino patrí medzi herečky, ktorých hlas znie v rámci kampane MeToo proti sexuálnemu obťažovaniu a násiliu na ženách veľmi silno.

Spolu s ňou sa angažovali aj hviezdy ako Ashley Judd, ktorá vlastne prvá odhalila svoju skúsenosť s Weinsteinom, či Rose McGowan.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #znásilnenie #priznanie #Mira Sorvino

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....