Zo Švidraňovej je ale zvodkyňa! Aha na ňu, za volantom Cadillacu

"Tu a teraz“ – to je názov nového letného songu Barbory Švidraňovej. Speváčka a herečka k nemu nakrútila farebný klip, ktorým si splnila aj dávny sen - zajazdila si na americkom Cadillacu.

28.06.2019 00:00
Barbora Švidraňová Foto:
Barbora Švidraňová v klipe ku skladbe Tu a teraz.
debata

Text piesne "Tu a teraz“ napísala Barbora Švidranová. "Text piesne je z môjho srdca. Chcela som, aby bol ďalší singel „Tu a teraz“ mojej sólovej tvorby silno optimistický, plný energie, radosti zo života a lásky. Na prvé počutie je možno text až príliš jednoduchý, ale to bol môj zámer. Pretože v jednoduchosti je krása a hlavne pravda. Každému z nás sa v živote udialo niečo zlé, ale všetko má význam. Všetko nás môže v živote posunúť niekam ďalej, bližšie k tomu, čím naozaj sme. Pokiaľ sa poučíme z chýb, odpustíme a uvedomíme si, že minulosť sa nedá zmeniť, ale to ako žijeme tu a teraz áno, tak aj naša budúcnosť bude úspešná a plná nádejí. Treba si plniť sny, vnímať svet naplno, užívať si prítomný okamih,“ teší sa sympatická Barbora Švidraňová.

K novej skladbe nakrútila Barbora pestrofarebný videoklip s tanečníkmi od Miňa Kereša. "Dovolím si povedať, že ide nielen mojich kolegov z televíznych šou, ale aj mojich kamarátov – The Pastels a Ladylicious. Videoklip je vizuálne jemne retro ladený, v pastelových farbách, jazdíme tam na americkom Cadillacu, čím sa mi splnil veľký sen! Režisér ho zohnal od zberateľa veteránov v Bratislave. Bol to úžasne strávený víkend. Bolo to síce náročné, lebo bolo hrozné teplo a nakrúcalo sa všetko vonku, ale tanečníci boli veľmi statoční, perfektne pripravení s dobrou náladou. Tak, ako celý produkčný filmový tím,“ neskrýva radosť Barbora.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Barbora Švidraňová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...