Meryl Streep a Nicole Kidman spolu pred kamerou! Zlákal ich Netflix

Americká herečka Meryl Streep a jej austrálska kolegyňa Nicole Kidman sa ukážu vo filmovej adaptácii muzikálu The Prom, ktorý pre spoločnosť Netflix pripravuje filmár Ryan Murphy.

28.06.2019 00:00
najlepšie účesy zrelých žien - Nicole Kidman Foto: ,
Herečka Nicole Kidman.
debata

Herecké obsadenie okrem nich dopĺňajú James Corden, Awkwafina, Keegan-Michael Key a Andrew Rannells.

Podľa portálu Deadline sa v The Prom mala predstaviť aj Ariana Grande, pričom sa tiež mala s Murphym a svojím manažérom Scooterom Braunom podpísať aj pod produkciu soundtracku. Magazín Billboard však informoval, že sa na snímke nebude podieľať pre časový nesúlad s rozvrhom jej turné.

Streep si v The Prom zahrá Dee Dee Allen, dvojnásobnú držiteľku ceny Tony, ktorá s Barrym Glickmanom (Corden) spolupracuje na muzikáli o Eleanor Roosevelt. Z neho sa však stane prepadák, a tak sa spolu s ďalšími broadwayskými hercami Angie Dickinson (Kidman) a Trentom Oliverom (Rannells) rozhodnú oživiť svoju kariéru podporou nejakej dobrej veci. Tú nájdu v Emme, stredoškoláčke z Indiany, ktorá nesmie vziať svoju priateľku na maturitný ples. Awkwafina by si mala zahrať publicistku skupiny slečnu Sheldonovú a Key zase spojenca Emmy a objekt záujmu Allen, riaditeľa Hawkinsa.

Murphy bude snímku režírovať a bude aj jedným z jej producentov. Scenár napísali Bob Martin a Chad Beguelin. O hudbu a texty piesní sa postarajú Beguelin a Matthew Sklar. Projekt vzniká na základe pôvodného konceptu Jacka Viertela.

Nakrúcanie by sa malo začať v decembri, pričom premiéra je naplánovaná na rok 2020. Film by sa mal dostať najprv do kín a potom na streamovaciu službu Netflix.

debata chyba
Viac na túto tému: #Meryl Streep #Nicole Kidman

+ Zdieľanie jedla s inými môže posilniť väzby a priniesť radosť.
Dávajte si pozor, čo v momentálnej situácii...

+ Sny sa vám môžu splniť, len musíte tomuto stavu pomôcť aj vy sama.
Networking je dôležitý, nové kontakty otvoria...