Kate a Meghan spôsobili pred rokom na Wimbledone ošiaľ! Zopakujú ho?

Už o pár dní sa slávny tenisový turnaj začne opäť, vojvodkyňa Kate je jeho patrónkou.

28.06.2019 04:00
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vpredu) a jej... Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vpredu) a jej švagriná - vojvodkyňa Meghan zo Sussexu prichádzajú na finálový zápas žien vo Wimbledone v roku 2018.
debata

Minulý rok spôsobili dve vojvodkyne bok po boku na Wimbledone doslova ošiaľ. Bez manželov, ako dve kamarátky, si sadli do čestnej lóže a sledovali famózne víťazstvo Nemky Angelique Kerberovej nad Serenou Williamsovou. Práve slávna americká tenisová hviezda je dobrou kamarátkou manželky princa Harryho a tak ju obe dámy zrejme podporovali.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej... Foto: SITA/AP, Andrew Couldridge
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej švagriná - vojvodkyňa Meghan zo Sussexu Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej švagriná - vojvodkyňa Meghan zo Sussexu si prišli pozrieť finálový zápas Wimbledonu medzi Serenou Williamsovou a Angelique Kerberovou v roku 2018. Z oboch sršala dobrá nálada.
Už o pár dní sa sledovaný tenisový turnaj začne opäť. Ako píše britský „Express“, na otvorení podujatia sa očakáva prítomnosť vojvodkyne Kate. V roku 2016 sa totiž stala patrónkou Wimbledonu, túto úlohu trojnásobnej mame prenechala kráľovná Alžbeta II., ktorá ju zastávala dlhých 64 rokov, ale od roku 2010 sa podujatia už nezúčastňovala. Kate je vášnivá fanúšička tohto športu, tenis dokonca aj hrá, podobne, ako jej mladšia sestra Pippa. Úlohy sa teda trojnásobná mama Kate ujala s nadšením.

Ako píše britský „Express“, očakáva sa aj príchod vojvodkyne Meghan, čerstvej mamičky. Na turnaji sa totiž zúčastní aj tento rok jej kamarátka Serena Williams a tú s najväčšou pravdepodobnosťou príde opäť podporiť aj manželka princa Harryho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #wimbledon 2019

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....