Už sú svoji! Zaľúbenci s 34-ročným vekovým rozdielom si povedali áno

Už sú svoji! Herečka a speváčka Katherine McPhee a hudobný skladateľ David Foster si povedali áno na piatkovej ceremónii v Londýne.

29.06.2019 14:00
debata (4)
Hudobný producent David Foster a speváčka... Foto: SITA/AP, Mark J. Terrill
David Foster a speváčka Katharine McPhee Hudobný producent David Foster a speváčka Katharine McPhee spoločne na basketbalovom zápase medzi Los Angeles Lakers a Memphis Grizzlies.

O svadbe dvojice novinári hovorili už niekoľko týždňov a čakalo sa, že možno práve počas európskej dovolenky sa partneri rozhodnú povedať áno spoločnému manželskému životu. Detaily o mieste či čase však poznali len najbližší zainteresovaní.

Napokon sa obrad medzi 35-ročnou nevestou a 69-ročným ženíchom uskutočnil v piatok a zúčastnili sa na ňom najbližší priatelia a rodina. Otca prišli podporiť dcéry z prvého manželstva Sara Foster a Erin Foster. Keďže skladateľ je aj veľký tenisový fanúšik a má mnoho kamarátov medzi profesionálnymi tenistami, blahoželať mu prišiel aj Roger Federer s manželkou Mirkou alebo Tommy Haas.

Nevestu na slávnostný obrad obliekol americký dizajnér Zac Posen, ktorý nechýbal ani medzi hosťami. McPhee, ktorá sa objavila kedysi v reality-šou American Idol, sprevádzala aj skupina najbližších kamarátok. Na Instagrame si už stihla zmeniť meno na Katherine Fosterovú.

Mladomanželia si ešte pred svadbou urobili krátke prestávky v niekoľkých európskych letoviskách. Paparazzovia ich zachytili napríklad v Saint Tropez alebo na ostrove Mykonos.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #svadba #Katherine McPhee #David Foster

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...