Bez nohavíc do ulíc?! Päťdesiatnička Celine Dion s tým fakt nemá problém

Kanadská speváčka Céline Dion ohlásila vydanie nového albumu. Hoci sa tak stane až o pár mesiacov, Dion si slušnú pozornosť vydobýva už dnes.

01.07.2019 00:00
debata (4)
Speváčka Celine Dion počas sobotňajšej návštevy... Foto: Profimedia
Speváčka Celine Dion počas sobotňajšej návštevy Fondation Custoda v Paríži. Speváčka Celine Dion počas sobotňajšej návštevy Fondation Custoda v Paríži.

Naposledy sa tak stalo iba pred pár dňami, keď sa kanadská speváčka objavila v uliciach Paríža. Dion mierila na návštevu nadácie Fondation Custoda a hoci išlo o obyčajný parížsky deň, ona rozhodne obyčajná byť netúžila. Ani prehliadaná.

Voľba 50-ročnej hviezdy padla na kreáciu z najnovšej kolekcie značky Off-White – oversized sako v pánskom štýle so vzorom graffiti, pod ktorým mala oblečené len elastické body v rovnakom vzore. Na ulici tak hrdo vystavovala svoje štíhle a opálené nohy. Akoby si odskočila z hodinu aerobiku Jane Fondovej.

Dion posledné mesiace stále púta pozornosť svojím vzhľadom. Ten bude určite dôležitou súčasťou aj v rámci prezentácie pripravovaného albumu Courage. Novinka, ktorá bude jej prvým počinom v angličtine po šiestich rokoch, sa dostane na trh v novembri.

Päťdesiatjedenročná interpretka zo štúdiovky zatiaľ predstavila skladbu Flying On My Own. K prvému singlu z albumu zároveň predstavila aj lyric video. Speváčka plánuje nahrávku podporiť aj na svetovom turné.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #móda #Céline Dion #Paríž #body #Off-White

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....