Horúce bozky Chrisa Martina a speváčky Dua Lipa? O slovo sa prihlásil sám spevák

Len pred pár týždňami sa rozpadol vzťah frontmana kapely Coldplay, Chrisa Martina (42) a herečky Dakoty Johnsonovej (29).

02.07.2019 15:36
Dua Lipa Foto: ,
Anglická speváčka Dua Lipa.
debata

Single spevák sa však podľa britských médií stratenou láskou netrápi. Na slávnom festivale Glastonbury si mal vymieňať horúce bozky so speváčkou Dua Lipa (23). Krásna tmavovláska by veru mohla popliesť nejednému mužovi.

Spevák skupiny Coldplay Chris Martin. Foto: SITA/AP, John Salangsang
Chris Martin Spevák skupiny Coldplay Chris Martin.

Nielen Chris Martin, ale aj Dua Lipa je single. Tej sa pred časom rozpadol vzťah s modelom Isaacom Carewom. Ako informoval denník Sun, dvojica mala spoločne stráviť celú noc vo festivalovom bare, popíjať a dobre sa baviť. V jednom momente sa mali dokonca bozkávať. Podľa denníka bola chémia medzi nimi priam hmatateľná.

Chris Martin to však zrejme videl inak, o slovo sa totiž po zverejnení spomínaného článku ozval Martinov hovorca. „Po zverejnených článkoch o tom, že sa na festivale Glastonbury Chris Martin a Dua Lipa bozkávali, chceme tieto informácie dementovať. Nebozkávali sa, sú iba dobrí priatelia. Boli na festivale v tom istom areáli a boli súčasťou väčšej skupiny ľudí.“

Chris Martin bol v minulosti ženatý s Gwyneth Paltrow, s ktorou majú dve spoločné ratolesti – dcéru Appe (14) a syna Mosesa (12).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Martin #Dua Lipa

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...