Celine Dion ovládla Paríž! Na reči kašle, opäť v spoločnosti mladého fešáka

Kritika aj nadšenie! Speváčka Celine Dion stihla za posledné dni vyvolať oboje. V Paríži si však užívala haute couture módu bez ohľadu na reči. S mladým mužom po boku.

05.07.2019 00:00
debata
zväčšiť Speváčka Celine Dion a tanečník Pepe Munoz sa... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Valentino Haute Couture Jeseň-Zima 2019/20, Paríž. Speváčka Celine Dion a tanečník Pepe Munoz sa opäť objavili spoločne na módnej šou.

Žiaden škandál sa však nekoná. Dion je verná svojmu dobrému priateľovi, tanečníkovi a ilustrátorovi Pepemu Munozovi, s ktorým sa ju médiá snažili spojiť už pred pár mesiacmi. Najprv klebety o romániku nekomentovala, potom však veľmi úprimne vyjasnila situáciu. Munoz je gay a je pre ňu oporou a najlepším kamarátom.

Aj na stredajšej prehliadke značky Valentino sa kanadská superhviezda objavila v spoločnosti tohto sympatického rodáka z Malagy. Kým ona stavila na luxusný model šiat pošívaný drobnými detailmi z peria, Španiel si obliekol ležérnu kombináciu bavlneného trička džínsov a tenisiek.

Speváčka Celine Dion na prehliadke Valentino... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Speváčka Celine Dion na prehliadke Valentino Haute Couture Jeseň-Zima 2019/20, Paríž. Speváčka Celine Dion na prehliadke Valentino Haute Couture Jeseň-Zima 2019/20, Paríž.

Dvojica doplnila v stredu popoludní ďalšie známe tváre v predných radoch módnej šou talianskeho odevného ateliéru, ktorý však svoje haute couture podľa pravidiel zhotovuje v Paríži. Okrem Dionovej sa na prehliadke objavila aj herečka Gwyneth Paltrow, topmodelka Naomi Campbell, speváčka FKA Twigs či televízna osobnosť Heidi Klum a jej partner Tom Kaulitz.

Viac si pozrite v galérii.

Modelka Hannelore Knuts na prehliadke Valentino...
Modelka na prehliadke Valentino Haute Couture...
+21Modelka na prehliadke Valentino Haute Couture...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #románik #Céline Dion #Paríž #haute couture #Pepe Munoz

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...