Zamilovaná ako školáčka! Heidi Klum si s milencom užila romantický Paríž

Z toho, čo vyzeralo na začiatku ako krátky románik s otáznou budúcnosťou, je stále väčšia láska. Heidi Klum je v tom až po uši.

06.07.2019 01:30
debata
zväčšiť Heidi Klum a jej partner Tom Kaulitz tiež... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Valentino Haute Couture Jeseň-Zima 2019/20, Paríž, Heidi Klum Heidi Klum a jej partner Tom Kaulitz tiež dostali pozvanie na prehliadku Valentino Haute Couture Jeseň-Zima 2019/20 v Paríži.

Nemecká modelka a televízna osobnosť, ktorá posledné roky sústreďuje svoju kariéru najmä na porotcovanie a produkovanie talentových súťaží či modelingových reality-šou, sa objavila v uplynulých dňoch v Paríži. Nebola, samozrejme, sama.

Štvornásobnej mame robil spoločnosť partner Tom Kaulitz, člen formácie Tokio Hotel, s ktorým tvorí 45-ročná bývalá topmodelka párik už vyše roka. A zdá sa, že ich láska je stále rovnako silná.

Kým na módnej šou ateliéru Valentino, kam ich oboch pozvali, si svoje vzájomné nežnosti šetrili – inak to už vyzeralo o pár hodín neskôr. Paparazzovia zachytili Klumovú v uliciach mesta milencov ruka v ruke s Kaulitzom. Nechýbali ani decentné bozky či objatie.

Modelka nenechala nič na náhodu a o svojich emóciách sa zverila aj fanúšikom na Instagrame. Ako inak, romantickou momentkou. Pri pyramíde pred múzeom v Louvri si spoločne s Kaulitzom strihli vrúcne a zamilované objatie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Soirée amoureux ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Heidi Klum #Paríž #Tom Kaulitz

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...