Meghan kontra Kate! Módny súboj vojvodkýň počas kráľovských krstov

Vojvodkyňa Meghan v šatách z dielne Dior, Kate na krst svojich potomkov siaha po značke Alexander McQueen. Ktorá sa vám páči viac? Hlasujte!

08.07.2019 00:00
meghan, kate Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan so synom Archiem a vojvodkyňa Kate so synom Louisom.
debata (2)

Krst prvorodeného syna vojvodkyne Meghan a princa Harryho, Archieho Harrisona Mountbatten-Windsora, sa síce konal v sobotu v súkromí a mimo dohľadu verejnosti či médií, rodičia však zábery z tohto dňa zverejnili už o pár hodín. 37-ročná manželka princa Harryho si obliekla biele šaty z dielne Dior, jej nežný vzhľad dopĺňali diamantové náušnice Cartier a štýlový biely klobúčik. Rovnaké náušnice zdobili Meghan aj počas jej minuloročnej svadby.

Krst syna vojvodkyne Meghan a princa Harryho:... Foto: SITA/AP, Chris Allerton/
Archie Krst syna vojvodkyne Meghan a princa Harryho: Dole zľava: Vojvodkyňa Camilla, princ Harry, vojvodkyňa Meghan so synom, vojvodkyňa Kate. Zľava hore: Princ Charles, Doria Ragland, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale, princ William.

Vojvodkyňa Kate zvolila na krst Archieho šaty z dielne britskej návrhárky Stelly McCartneyovej v lososovej farbe. Ako uvádzajú britské médiá, šaty má Kate v šatníku už 10 rokov, zaobstarala si ich v roku 2009. Jej slávnostný look v sobotu dopĺňala aj výrazná široká čelenka v červenej farbe, v rovnakom odtieni boli aj jej lodičky.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor je už... Foto: SITA/AP, Chris Allerton/
Meghan Archie Harrison Mountbatten-Windsor je už pokrstený. Na zábere s vojvodkyňou Meghan a princom Harrym pred objektívom fotografa Chrisa Allertona.

Pred rokom, 9. júla, kráľovská rodina krstila tretieho potomka princa Williama a vojvodkyne Kate, princa Louisa. Zábery, o ktoré sa postaral celebritný fotograf Matt Holyoak, zachytávajú princa Williama s manželkou a troma deťmi – Louisom, princeznou Charlotte a princom Georgeom, i širšou rodinou. Nechýbali na nich ani Meghan a Harry.

Zábery z kráľovského krstu princa Louisa.... Foto: SITA/AP, Matt Holyoak
Zábery z kráľovského krstu princa Louisa. Zábery z kráľovského krstu princa Louisa. Rodina princa Williama a vojvodkyne Kate poskytla zábery médiám.

Kate zvolila na krst malého Louisa šaty z dielne jej obľúbenej značky Alexander McQueen s ostrým véčkovým výstrihom a naberanými ramenami. Outfit doplnila výrazná krémová čelenka posiata kvetmi a perličkami. Tú pre vojvodkyňu špeciálne pre slávnostnú príležitosť navrhla dizajnérka Jane Taylor. Meghan pred rokom zvolila olivovozelenú farbu šiat z dielne Ralph Lauren, ktoré doplnila štýlovým klobúčikom od Stephena Jonesa.

Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z... Foto: SITA/AP, Matt Holyoak
Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z Cambridge a ich deťmi - princom Georgom, princeznou Charlotte a najmladším princom Louisom. Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z Cambridge a ich deťmi - princom Georgom, princeznou Charlotte a najmladším princom Louisom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #vojvodkyňa Meghan #Archie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...