Nový album, nový chlap! Dua Lipa sa cíti byť konečne sama sebou

Pred rokom vzala útokom hudobný svet a z mesiaca na mesiac sa stala svetovou hviezdou. Speváčka Dua Lipa však nechce zaspať na vavrínoch.

09.07.2019 00:00
Speváčka Dua Lipa na 13. ročníku Billboard... Foto: ,
Speváčka Dua Lipa na 13. ročníku Billboard Women in Music.
debata

Dvadsaťtriročná brunetka už dokončuje nový album a ako uviedla pre portál BBC.com, na trhu by sa mal objaviť už čoskoro. „Budete mať z neho pocit ako pri hodine tanca,“ naznačila Lipa.

„Pripravujeme ho už dlho, takže som super šťastná, že sa blížime k záveru. A zároveň som aj nervózna. Zdá sa mi, akoby sa to všetko dialo odznovu,“ naznačila s narážkou na prácu pri svojom debute. Zároveň však vníma rozdiel pri práci na jednotlivých skladbách a podobe celej nahrávky.

„Som omnoho viac v spojení s tým, kto naozaj som. Mám veľmi jasnú predstavu toho, čo robím a čo chcem povedať. Veci, ktorých sa nebojím,“ uviedla kráska s kosovskými koreňmi, ktorej posledným počinom bola pesnička Swan Song k filmu Alita: Battle Angel.

V živote mladej a talentovanej krásky sa okrem novej hudby udiala aj ďalšia zmena. Speváčka sa totiž pred časom rozišla so svojím bývalým priateľom a stihla si už nájsť aj nového. Tým nie je nikto iný ako Anwar Hadid, brat slávnych sestier Belly a Gigi Hadidovej. Aj on sa príležitostne venuje modelingu a ako celebrita je pozývaný na množstvo spoločenských udalostí či prehliadok a premiér.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Its big weesh now u know the prospects

Príspevok, ktorý zdieľa A+ (@anwarhadid),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #novinka #hudba #album #Dua Lipa #Anwar Hadid

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...