Vyznanie pre partnera! Lucie Bílá mu nahrala nový singel, lajky sa sypú

Speváčka Lucie Bílá nahráva v týchto dňoch v Bratislave nový štúdiový album. Prvou predzvesťou jesennej novinky je pesnička Protože, ktorú venovala k narodeninám svojmu partnerovi Radkovi Filipi.

13.07.2019 08:30
debata
Speváčka Lucie Bílá na archívnom zábere. Foto: Patrik Ratajský
Speváčka Lucie Bílá sa teší na bratislavský koncert. Speváčka Lucie Bílá na archívnom zábere.

Uvoľnená letná singlová novinka je osobnou a autentickou výpoveďou, v ktorej Lucie s nadhľadom a vtipom komentuje svoj súčasný súkromný život. TASR o tom informovala PR manažérka Adriana Čahojová.

Videoklip k singlu Protože vytvorila Lucie Bílá spolu so svojím fotografom a kameramanom Lukášom Fronkom ako darček zo spoločných fotiek z Instagramového profilu. Videoklip si po zverejnení získal veľkú obľubu, už po pár dňoch získal viac ako 200 000 vzhli­adnutí. Na Instagrame autorky má ukážka z klipu vyše 40 000 lajkov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mise splněna. Narozeninový dárek se mé lásce líbil. # #protozechci #protozemohu

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

„Pripravovaný nový album má pre mňa zvláštne kúzlo, je totiž o mne. Rozpráva, o čom snívam, čo mi robí radosť, a čo ma naopak vytáča do vývrtky. Príkladom toho, že ho pre mňa vytvorili priatelia, ktorí ma poznajú, je prvý singel Protože, ktorý napísal Marek Ztracený. Za pesničkou sa skrývajú naše hodinové rozhovory a more SMS správ a výsledok je skvelý. K slovám už len stačilo pridať pár momentiek, ktoré mapujú môj príbeh, a darček bol na svete,“ vysvetľuje vznik piesne a klipu samotná speváčka.

Vydanie albumovej novinky je plánované na jeseň. Na 10. decembra pripravuje držiteľka mnohých ocenení špeciálny vianočný galakoncert v pražskej O2 aréne.

Chýbať nebude kapela Petra Maláska, Bílý zbor, symfonický orchester, 3D hologramy a prvýkrát naživo zaznejú piesne z nového albumu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #partner #Instagram #album #Lucie Bílá #Radek Filip

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...