Späť ku koreňom: Jay-Z sa stal stratégom firmy, ktorá predáva marihuanu!

Jay-Z sa pred tým, než sa stal bohatým a slávnym raperom, živil predajom drog v New Yorku. Ako informovala agentúra AFP, spevák sa ku koreňom vracia.

13.07.2019 00:00
Beyonce a jej manžel Jay-Z Foto: ,
Speváčka Beyonce a jej manžel Jay-Z (na archívnom zábere)..
debata

Známy raper sa totiž začal venovať obchodu s marihuanou v Kalifornii, kde je táto droga od vlaňajška legálna. Firma Caliva, ktorá sa jej predajom zaoberá, oznámila, že Shawna Cartera, čo je pravé spevákovo meno, menovala svojím hlavným stratégom.

„Bude mať hlavné slovo v zameraní tvorivých postupov, v šírení a stratégii značky,“ uvádza Caliva, ktorá zamestnáva 600 ľudí, vo svojom vyhlásení. Manžel speváčky Beyoncé sa má v rámci svojho postavenia podieľať tiež na programe pomôcť bývalým väzňom.

Jay-Z poukázal na „potenciál obchodu s marihuanou“ a povedal, že chce robiť „niečo mimoriadne a zároveň sa baviť, robiť dobro a byť s ľuďmi“.

Štyridsaťdeväťročný Carter bol v mladosti drogovým dealerom v Brooklyne a teraz spolupracuje s mimovládnou organizáciou Reform Alliance, ktorá sa usiluje o reformu amerického trestného systému. Podľa časopisu Forbes je Jay-Z prvý miliardár medzi rappermi, a to nielen vďaka hudbe, ale tiež vďaka investíciám do vína a koňaku.

S propagáciou marihuany sú v USA spojená mená aj ďalších celebrít, píše AFP a menuje medzi nimi herečku Whoopi Goldbergovú, rappera Snoop Dogga, country speváka Willieho Nelsona alebo podnikateľku Marthu Stewartovú.

debata chyba
Viac na túto tému: #obchod #marihuana #Jay-Z #firma #stratég

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....