Robbie Williams sa bál opustiť vlastnú obývačku. Priznal, čo ho zachránilo!

Anglický spevák Robbie Williams trpel agorafóbiou. Štyridsaťpäťročný interpret to uviedol v rozhovore pre The Sun on Sunday.

17.07.2019 08:30
Robbie Williams, jeho manželka Ayda Field a... Foto: ,
Spevák Robbie Williams, jeho manželka Ayda Field a svokra Gwen Field.
debata

„Moja kariéra ma vzala až na Mars a potreboval som nejaký čas, aby som sa dal do poriadku. Moje telo a myseľ mi hovorili, že by som nemal nikam ísť a nemal by som nič robiť. Hovorili mi, aby som len počkal, takže som jednoducho sedel a čakal,“ priznal sa Robbie Williams.

„V rokoch 2006 až 2009 som trpel agorafóbiou. Pamätám sa, že mi ponúkli 15 miliónov libier, aby som nahradil Simona Cowella v šou American Idol a zahral jeden veľký koncert v USA. Neprijal som to, pretože v tom období som neopustil moju pohovku. Jednoducho som nemohol,“ objasnil.

Spevák tiež dodal, že ho zachránila skladba Human od kapely The Killers, ktorú počul v rádiu. „V tom momente som si pomyslel, že by som mal dať dokopy album a turné,“ povedal.

Agorafóbia je chorobný strach z pobytu v otvorenom priestore. Postihnutý sa bojí prejsť námestie, ulicu a podobne. Ide zvyčajne o mix skupiny fóbií zahŕňajúcich napríklad strach z opustenia domova; z obchodu, tlačeníc a verejných priestorov; z cestovania vo vlakoch, autobusoch alebo lietadlách bez sprievodu.
Zdroj: Wikipedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robbie Williams #strach #ponuka #fóbia

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...