O súkromí sa baviť striktne odmieta! Je v pesničkách, tvrdí Martausová

Slovenská speváčka Sima Martausová sa chce v lete so svojimi fanúšikmi a fanúšičkami na koncertoch najmä baviť.

18.07.2019 08:00
debata
Speváčka Sima Martausová. Foto: Maruška Jeňová
Speváčka Sima Martausová. Speváčka Sima Martausová.

„Je to celkom iný pocit, hrať na festivale a v kostoloch či v kulturákoch. Na jeseň a v zime sú tie koncerty také hĺbavejšie, v lete sa človek chce skôr baviť,“ povedala v rozhovore speváčka, ktorá potešila svojich priaznivcov videoklipom k piesni Za život v hore.

„Tejto pesničke som sa venovala ostatné mesiace veľmi intenzívne, chcela som ju dať fanúšikom ako letný darček. Je to totiž taká rýchla, letná pieseň,“ priblížila Martausová. „Jej hlavnou myšlienkou je, že luxus sa niekedy ako luxus iba tvári a občas môže, žiaľ, aj škodiť,“ uviedla 31-ročná rodáčka z Považskej Bystrice. „Klip sme nakrúcali v Malkii v Orechovej Potôni a účinkujú v ňom okrem mňa aj tanečnice z Ladylicious,“ dodala.

Leto bude mať známa interpretka celkom pestré. „Mám teraz rozbehnutú ešte jednu spoluprácu, skladala som totiž pieseň k snímke Little Kingdom. Ukážka z filmu sa mi veľmi páčila, tak som sa na to dala. Pesnička je už nahratá, ale bude to chcieť ešte viac nástrojov a tak. Komunikujeme o tom teraz s režisérom a produkčnými,“ ozrejmila Martausová.

Okrem toho sympatickú brunetku čaká do konca augusta niekoľko koncertov i vytúžené voľno. „Zariadila som si to tak, aby toho nebolo až tak veľa – nejaké festivaly, nejaké obecné slávnosti a bude aj voľno. To budem tráviť najmä v horách a možno sa nám podarí ísť s kamarátkou aj na dovolenku,“ prezradila speváčka, ktorá by chcela do konca leta nahrať aj zopár nových piesní.

„Mám aj také plány… Chcela by som v lete stihnúť nahrať nejaké nové single, no všetko má svoj čas. Nechcem zas dať všetko von v jeden mesiac… Ale skladám stále a stále mám niečo nové v hlave… A v tých skladbách je aj to moje súkromie, na ktoré v rozhovoroch tak striktne neodpovedám,“ uzavrela s úsmevom.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #koncert #hudba #Sima Martausová

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...